Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul triburilor spirituale

Prietenul cel mai bun in functie de zodie!

Exista cupluri de suflete pereche fara sa fie implicata si o parte romantica, ar trebui sa va alegeti prietenii cei mai buni si in functie de zodie. Un prieten pe viata poate sa fie din copilarie sau poate aparea in cel mai neasteptat moment al vietii. Acesta este, in cuvinte simple, intelesul triburilor spirituale. Astfel de suflete se vor cauta in toate vietile lor pentru a se ajuta reciproc sa evolueze.

suflete pereche Foto: chainarong06, Shutterstock

Leu-Leu

Daca un nativ Leu este vreodata disperat ca nimeni nu-l mai intelege si nu-l mai apreciaza cea mai simpla metoda de a remedia problema este sa se imprieteneasca cu un alt Leu. Acesta va deveni rapid extensia frumusetii, a delicatetii, a sarmului si a simtului umorului iar impreuna vor fi sufletul oricarei reuniuni. Ambii isi vor dovedi si cultiva talentele, vor fi mult mai amuzanti impreuna si vor evolua fiecare. Imediat ce se vor cunoaste acestia vor simti ca sunt cei mai buni prieteni de o viata intreaga, vor avea un repertoriu de glume pe care numai ei le vor intelege si isi vor face unul altuia complimente uneori exagerate.

Citește și:

Berbec-Leu

Aceasta prietenie este una binecuvantata, care face placere ambelor parti. Iubitorii Lei pot scoate la iveala tot ce e mai bun din Berbeci datorita imbratisarilor dragastoase, complimentelor gratuite si darurilor neasteptate. Tot ce trebuie facut este ca regii horoscopului sa ramana in prim plan si sa fie tratati ca si cand ar fi cu adevarat de vita nobila, ceea ce poate fi dificil intrucat si Berbecii vor sa fie mereu primii in toate. Nici o problema, putin spirit de competite nu strica nimanui. Din fericire fiecare vine cu idei bune de petrecere a timpului impreuna cum ar fi mersul la un restaurant dichisit, la un film de box office sau petreceri tematice. Aceste suflete au multe in comun, chiar si practicarea sporturilor de echipa, urmaritul maratoanelor de seriale si mersul la concerte ale trupelor mai putin comerciale.

Citește și:

Berbec-Gemeni

De obicei aceasta combinatie este una foarte reusita. Asta deoarece este impartasita dorinta de a incerca orice macar odata, orice produs nou este ca o atractie turistica pentru copii, incitanta si provocatoare. Fie ca cineva vrea sa faca bungee jumping sau sa sara cu parasuta ori doar sa incerce ultima gelaterie din oras pe o zi torida de vara partenerul le va fi alaturi. Gemenii au o abilitate inascuta de povestitori ceea ce ii face foarte atragatori pentru Berbeci, care nu se vor plictisi niciodata langa ei, ba din contra vor gasi posibilitati nestiute de nimeni pentru a-i impulsiona pe acestia sa-si puna planurile in aplicare. Uneori vor exista momente de amnezie temporara a Genenilor si vor uita de o intalnire mai mult sau mai putin importanta, dar asta le va da prietenilor ocazia sa faca putin misto de ei, fara a exagera insa. Interesele comune ar putea fi in tenis de camp, grupuri pentru dezbateri si jocuri electronice.

Citește și:

Gemeni-Sagetator

Chiar daca cele doua semne se afla diametral opus in harta horoscopul, totusi formeaza un cuplu nemaipomenit de prieteni in viata de zi cu zi. Sagetatorii au multe de impartasit si Gemenii sunt deschisi la noi invataturi. Chiar daca exista diferente in abordarea anumitor subiecte ambii sunt entuziasti cand vine vorba de a descoperi ceva nou si a invata lucruri de viitor. De asemenea amandoi sunt persoane sociabile si comunicarea vine de la sine intr-un colectiv mai larg. De cele mai multe ori aceste doua zodii apreciaza timpul pe care-l petrec impreuna si il considera valoros mai ales atunci cand fac activitati interesante precum calaritul, invatatul impreuna a unei limbi straine si calatoriile in tari exotice.

Varsator-Taur

Varsatorii admra cel mai mult la Tauri loialitatea pe care acestia le-o poarta. Taurii sunt prieteni foarte buni, impart aceleasi valori si fac tot posibilul pentru intretinerea unei relatii frumoase, cu respect si admiratie, la bine si la greu. Cu toate ca nativii Taur sunt foarte materialisti pe cand ce idin Varsatori pun baza si pe aglomerarile urbane fara vreun scop financiar. In ciuda acestor diferente cei doi se distreaza de minune impreuna cand fac activitati fizice ce implica competitia, pentru ca ambii vor sa fie pe primul loc, dar au o maturitate suficient de mare incat sa nu se supere daca pierd. Le mai place sa faca parte si din competitii intelectuale precum sah sau Mahjong si chiar sa gateasca impreuna sau sa invete cum se croseteaza unul de la celalalt.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc