Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul triburilor spirituale

Prietenul cel mai bun in functie de zodie!

Taur-Pesti

Aceasta prietenie se formeaza foarte usor, de la prima intalnire si aduce beneficii mari ambelor parti. Taurii adora atitudinea Pestilor de "lasa-ma sa te las" asa cum le place creativitatea acestora si sufletul bun pe care il au. Iar Pestii apreciaza simtul umorului la prietenii lor si calmul de care dau dovada in situatii delicate. Acestia se ajuta reciproc in a face economii, a-si dezvolta spiritul artistic si a ajunge la timp la anumite intalniri importante ceea ce poate reprezenta o adevarata provocare uneori. Cel mai usor mod de a trece peste defectele celui mai bun prieten este de a incepe hobby-uri comune cum ar fi pictura, poezia sau pescuitul.

Varsator-Pesti

Acest cuplu este perfect pentru ca ambii sunt foarte inimosi. Ambii sunt atrasi de subiecte precum tarot, numerologie si ezoterism in general la fel de mult precum le place sa faca voluntariat. Este minunat ca Pestii cu firea lor cercetatoare sa exploreze impreuna cu visatorii Varsatori aceste teme, pentru ca acestia se completeaza si ajung sa descopere intelesuri ascunse ale simbolurilor si tainelor folosite. Cand vine vorba de activitati fizice cei doi pot prefera dansul sau navigarea la fel de mult cum se pot bucura de un film bun la cinematograf, mai ales daca este unul inspirat din realitate. De asemenea este posibil sa le placa sa mearga la karaoke cu gasca sau pur si simplu sa cante de nebuni prin ploaie sau in casa, spre rasfatul urechilor vecinilor.

Citește și:

Fecioara-Balanta

Balantele inteligente satisfac cel mai bine nevoia Fecioarelor de a impartasi cu cineva cunostintele vaste pe care le poseda. Sunt insa doar cateva lucruri minore pe care unul nu le poate intelege despre celalalt, cum ar fi refuzul Balantelor de a se confrunta cu ceva ce nu le face placere, pentru ca Fecioarele prefera sa spuna lucrurilor pe nume si sa rezolve orice problema aparuta in momentul respectiv. Nici unul dintre aceste semne zodiacale nu apreciaza sfaturile venite fara sa fie cerute la fel de mult pe cat nu le place sa economiseasca si prin urmare sa fie certati ca sunt cheltuitori, ceea ce ii apropie si mai mult pe cei nascuti in aceste zodii. Pentru ca se concentreaza mai mult pe acivitati care le fac placere amandurora, precum golf, plimbari in natura si muzica, reprezentantii acestor zodii se vor intelege mereu de minune.

Citește și:

Foto prima pagina: suradach, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc