Setari Cookie-uri

Top 5 zodii cu noroc la bani in iulie 2016

Afla daca zodia ta se numara printre cele cu noroc la bani in luna iulie 2016!

Intrucat am iesit cel putin teoretic din anii de criza finaciara toata lumea poate spera ca lucrurile vor reveni la normal din toate punctele de vedere. Oricum, vestea cea buna este ca planetele s-au pus in miscare si energia cosmica incepe sa se relaxeze. Asta nu inseamna ca lumea va deveni peste noapte un loc mai bun, mai norocos, mai banos, dar exista sanse mai mari de castig.

Horoscop iulie 2016: 5 zodii cu noroc la bani

zodii cu noroc la bani in iulie Foto: Masson, Shutterstock

Taur: pot castiga bani din activitati intelectuale si creative

Taurii vor castiga in iulie datorita numeroaselor colaborari pe care le lor avea, a excelentei munci in echipa pe care o vor presta si a numeroaselor proiectelor in care se vor implica. Vor avea posibilitatea sa se remarce si a-i face pe ceilalti sa fie mai energici si mai productivi. Asta nu inseamna ca le va fi usor, vor avea multe greutati, rivalii se vor ridica si toate interactiunile se vor solda cu momente tensionate. Ei mai pot castiga bani din activitati intelectuale si creative, cum ar fi impletit bratari, facut marturii pentru nunti sau crosetat botosei pentru copii, dar vor avea numai beneficii si din relatiile de afaceri pe care le vor lega in calatorii, mai ales in prima parte a lunii. In a doua parte insa vor exista oportunitati venite din domenii precum redecorari, gradinarit, chiar istorie, folclor sau agricultura, domenii cu care nu au mai interactionat pana acum. Asadar veniturile vor fi substantiale in iulie.

Citește și:

Gemeni: sunt favorizate investitiile in fonduri de economii

Chiar daca iulie va fi o luna stresanta si ocupata rezultatele nu se vor lasa asteptate. Tranzitul lui Marte va da nativilor o energie debordanta, forta de munca si posibilitatea de a-si pune in practica ideile financiare. Vor avea de-a face cu multe proiecte intarziate, deadline-uri scurte, urgente, mici probleme si provocari pe teren, dar datorita pozitionarii astrelor totul va fi bine. Orele suplimentare vor fi bine platite si multiplele planete care vor tranzita harta astrologica a Gemenilor vor aduce o luna foarte banoasa, cu venituri din ce in ce mai mari si cheltuieli mici si putine. Fapt ce va favoriza investitiile in fonduri de economii sau depozite la termen.

Fecioara: bani suplimentari din activitati intelectuale si schimburi de informatii

In ceea ce priveste castigarea admiratiei colegilor de munca iulie va fi o luna minunata pentru Fecioare. Venus si Mercur vor lucra pentru a creste popularitatea acestor nativi si a le aduce protectia superiorilor si admiratia colegilor, totul pentru ca salariul sa poata creste fara nici o problema. Va fi o perioada foarte buna pentru activitati de grup in care se vor putea remarca drept leaderi prin inteligenta lor net superioara si capacitatea de a se face placuti oricui. Cea mai buna perioada va fi la inceputul lunii, cand pana pe 14 Mercur va fi intr-o pozitie buna. De asemenea, bani suplimentari vor putea veni din activitati intelectuale si schimburi de informatii bazate pe comunicare eficienta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc