Setari Cookie-uri

Top 5 zodii cu noroc la bani in iulie 2016

Afla daca zodia ta se numara printre cele cu noroc la bani in luna iulie 2016!

Balanta: oportunitati financiare vor veni din toate partile

Pe parcursul lunii iulie casa carierei si a banilor va fi tranzitata pe rand de Venus, pana pe 12, Mercur, pana pe 14 si Soare pana pe 21, ceea ce inseamna o perioada foarte incarcata, plina de energie, cu claritate in luarea deciziilor, cresterea autoritatii si noroc cu carul. Va fi o luna promitatoare, intrucat oportunitati financiare vor veni din toate partile, dar succesul acestora va fi mai mult bazat pe diplomatie, cunoasterea persoanelor potrivite la momentul potrivit si sustinere din partea partenerului de viata. A doua parte a lunii va veni cu popularitatea necesara pentru a gasi sprijinul necesar in finalizarea unor proiecte ambitioase, care evident vor veni si cu recompense materiale. Toata luna iulie va fi dominata de promovari, experiente pozitive si eforturi rasplatite.

Citește și:

Capricorn: o perioade excelenta de a incheia afaceri noi

In luna iulie se va pune accent pe colaborari, munca in echipa, aliante politice si contracte noi. Va fi o perioada excelenta de a incheia afaceri noi sau de a incepe un proiect de lunga durata, datorita faptului ca Soarele tranziteaza pana pe 22 casa parteneriatului si in acelasi timp Venus si Mercur pana pe 12 respectiv 14 ale lunii. Totul va merge spre bine, mai ales in ceea ce priveste alcatuirea unui nou portofoliu de clienti care sa vina cu finantele. Bani este posibil sa mai vina din castigarea unui proces istovitor. Afacerile vor inflori in a doua parte a lunii, cand veniturile vor fi pe masura asteptarilor. In plus vor veni si diverse cadouri din partea partenerilor/clientilor cum ar fi buchete de flori, cutii de bomboane, bilete la film, teatru sau alte activitati culturale, chiar si mici bijuterii ori mancaruri alese. Pe de alta parte si cei cu care Capricornii formeaza un cuplu vor avea venituri mai mari, ceea ce la va permite lor sa investeasca in ceva la care se gandeau de multa vreme.

Foto prima pagina: Asier Romero, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc