Setari Cookie-uri

Horoscopul prietenilor: Cel de incredere, cel care te iubeste, cel care tradeaza

Este ingrozitor sa nu ai un prieten caruia sa-i spui cat esti de fericit sau de trist.- Panait Istrati

Rac – Bun ascultator

Racii sunt foarte empatici, stiu sa asculte pana la capat si sa fie umarul pe care plang toti prietenii, asta in timp ce dezvaluie destul de putin despre propria persoana. Isi vor asculta cu o rabdare iesita din comun prietenii spunandu-si off-ul, problemele si expunandu-si ideile filosofice, pentru ca ii considera pe cei din grupul apropiat de prieteni ca membrii ai familie, pentru care merita sa faca orice. Dar dupa ce toata conversatia se va termina prietenii isi vor da seama ca au petrecut atata timp intr-un monolog de fapt. Asta desi in mod normal Racii adora sa creeze amnitiri comune, pe care sa puna mare pret. Aceste amintiri se formeaza si deoarece sunt super darnici.

Leu – Egoist si sincer

Subiectul preferat de discutie al leilor este evident propria persoana si vor ajunge in orice conversatie sa-si strecoare aventurile. Sunt loiali, darnici si adora sa fie inconjurati de prieteni. Cu toate acestea, cand prietenii au nevoie intr-adevar de un sfat sunt primii care reactioneaza si ofera o mana de ajutor cu o vorba buna oricat de greu de acceptat ar fi adevarul. Inteleg ca si altii au nevoie de iubire, dar prefera sa fie in centrul atentiei, ceea ce ii face uneori sa para ca se dau mari. Asta nu i face insa pe ceilalti sa se indeparteze, fiindca stiu ca pot sa se bazeze oricand pe ei.

Citește și:

Fecioara – Fire practica, ce rezolva orice problema

Destul de putine persoane apeleaza la Fecioare cand au nevoia sa se descarce, pentru ca sunt foarte transante si trec repede peste orice, fara sa aiba nevoie de o perioada prea mare de recuperare. In general se dovedesc a fi linistite, bune la suflet si un pic prea timide. Sunt printre cele mai loiale firi din zodiac si vor sa faca totul ca la carte, motiv pentru care sunt prieteni exemplari, cu calitati organizatorice foarte apreciate. Au nevoie de prieteni care sunt tot atat de implicati si de atenti ca si ele mai ales ca daca simt ca ceea ce ofera nu este suficient ajung sa fie frustrate.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc