Setari Cookie-uri

Horoscopul prietenilor: Cel de incredere, cel care te iubeste, cel care tradeaza

Este ingrozitor sa nu ai un prieten caruia sa-i spui cat esti de fericit sau de trist.- Panait Istrati

Balanta – Nehotarata

Balantele sunt genul de prieteni care sunt mereu la curent cu ultimele noutati din moda si ii critica pe cei din jur daca ies din tipare, chiar daca acestia nu aveau nici o problema. Sunt chiar nehotarate in privinta hainelor care li se potrivesc lor si prietenilor drept pentru care le ia foarte mult pana se pregatesc sa iasa din casa si intotdeauna prefera iesitul la cumparaturi in locul iesitului la masa. Nehotararea aceasta vine si din faptul ca se gandesc mereu la sentimentele celor din jur, pe care nu vor sa ii raneasca in vreun fel. Au insa capacitati excelente de comunicare si un bun gust iesit din comun, trateaza totul cu diplomatie si tind sa fie mediatori in cercul de prieteni.

Scorpion – Prietenul adevarat

Pentru Scorpioni prietenia este un lucru foarte serios. Prefera sa faca singuri lucrurile la care stiu ca se descurca, dar apreciaza petrecerea timpului liber alaturi de prieteni care le impartasesc pasiunile. Odata creata o legatura vor face tot posibilul sa o mentina pe viata. Desi la inceput este greu sa le cuceriti increderea odata ce acest lucru s-a intamplat puteti fi sigure ca niciodata nu va vor controla mai mult decat trebuie si chiar va vor lasa cheile de la casa lor in grija cat timp vor fi in concediu. In plus, va vor pastra secretele pana cand veti hotari voi ca nu mai este cazul si sunt dispusi sa faca orice pentru prieteni, dar daca se simt tradati se vor razbuna crunt.

Citește și:

Sagetator – Sufletul petrecerilor

Sagetatorii vor fi cei care vor da startul la baut acolo unde se vor aduna mai mult prieteni si cei care vor tine primul toast, vor intretine atmosfera si vor atrage toate privirile celor din jur. Persoane pline de viata, foarte amuzante, care adora sa fie in centrul atentiei si prefera mereu o zi aglomerata in detrimentul unei zile de concediu in care n-au altceva de facut decat sa stea in pat uitandu-se la televizor. De cele mai multe ori isi trag prietenii in diverse contexte sociale doar pentru a se distra si a-i tria pe cei din anturaj care sunt prea lacomi sau prea emotivi. Isi supun amicii la diverse teste pentru ca nu pot fi prea directi si sinceri.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc