Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de femei greu de citit

Descopera daca te afli printre femeile zodiacului cel mai greu de citit!

De-a lungul secolelor oamenii au cautat rezolvarea problemelor in stele. Pozitia Soarelui, a Lunii si a planetelor influenteaza anumite evenimente iar data nasterii cuiva indica tipul de caracter pe care il va avea. Chiar daca aceste aspecte isi pun amprenta pe destinul cuiva, totusi liberul arbitru are rolul decisiv si oricum ar fi, poate fi vorba despre mama, sora, iubita sau prietena oricui, o femeie complicata este cu siguranta greu de citit. In acest articol veti vedea cat de satisfacator este sa poti intelege pe cineva aparent inabordabil, sa afli mai usor ce ii place si ce nu pentru a o putea cunoaste mai bine, ca sa aveti impreuna momente minunate.

zodii de femei greu de citit Foto: HighKey, Shutterstock

5 zodii de femei greu de citit

Berbec

Pentru ca apartin primului semn zodiacal al horoscopului Berbecii se cred cei mai importanti. Femeile pot fi agresive si incapatanate si se vor da mare cu orice ocazie bagandu-si nasul in treburile altora. Asta dovedeste cat sunt de energice, ambitioase si cat de usor pot fi provocate. Le place foarte mult sa domine anturajul in care se invart, chiar si prietenii sunt supusi in fata lor, nu mai vorbim aici despre colegii lor de munca, in fata carora se impun cu usurinta. Le place sa participe la cat mai multe competitii, din domenii diverse, pe care evident sa le castige apoi sa faca glume pe seama celorlalti concurenti, iar daca veti rade la aceste glume veti fi pentru totdeauna prietenii lor. Femeile din aceasta zodie atrag cu usurinta orice barbat pe care pun ochii si se indragostesc iremediabil de cei care le fac sa para mai destepte decat sunt, deoarece le hranesc narcisismul.

Citește și:

Varsator

O femeie Varsator se dovedeste a avea imaginatie bogata si spirit de aventurier, poate fi chiar iubita nebuna din liceu. Firea neconventionala si creativa o fac sa fie amuzanta si sa atraga multi barbati ciudati cu care sa faca sex in locuri publice. Nu se grabeste sa judece pe nimeni si prefera sa isi rezolve singura problemele atunci cand acestea apar. Ii place sa isi aleaga parteneri independenti din toate punctele de vedere, care sa isi permita sa fie ei insisi in orice situatie, cu care sa vorbeasca cele mai nastrusnice treburi, inclusiv despre colectia de soldatei de cand erau mici sau colectia de jucarii erotice.

Scorpion

Scorpionii au o personalitate foarte puternica si sunt foarte diferiti de restul semnelor zodiacale, pentru ca traiesc toate sentimentele la intensitate maxima. Acest lucru este in mod special usor de remarcat la nivel emotional, cand nu se lasa pana nu obtin ceea ce vor si investesc toata energia de care dispun, mai ales daca sunt cu adevarat pasionati de ceea ce fac. Cele nascute sub acest semn critica de obicei pe oricine cu usurinta, sunt arogante si se leaga greu prietenii cu ele. In dragoste sunt orgolioase si se astepata la acelasi nivel de implicare din partea partenerului. Ceea ce le face puternice este insa implicarea si ambitia lor de a-si vedea visele realitate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc