Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de femei greu de citit

Descopera daca te afli printre femeile zodiacului cel mai greu de citit!

Gemeni

Femeile Gemeni sunt intr-adevar complicate, ele profita de orice ocazie pentru a le fi in primul rand lor bine. Trec cu usurinta de la o stare la alta, ceea ce le face misterioase si provoaca imaginatia celor din jur. Poseda cantitati industriale de inteligenta si se pricep extrem de bine sa comunice cu cei din jur iar o sete nebanuita de viata le face sa treaca peste orice obstacol si sa traiasca multe aventuri. Oscileaza intre a fi fermecatoare si spontane apoi timide si retrase, motiv pentru care alaturi de ele nu se plictiseste nimeni niciodata si pot discuta absolut orice tema. Isi imbogatesc cunostintele si vocabularul pentru ca au multe hobby-uri, pe care le dezvolta in lungile lor calatorii.

Leu

De obicei va puteti da seama daca o femeie este Leu dupa multimea de oameni din jurul ei. Ea rade cel mai tare, are zambetul cel mai stralucitor si o incredere in sine care iese din tipare. Indrumata de Soare, centrul Universului, aceasta felina adora sa fie in mijlocul atentiei si de obicei reuseste. Este pasionala, jucausa si plina de viata. Cateodata isi pierde cumpatul si stie sa puna la punct pe cineva care intrece limita bunului simt cu glumele proaste. Pentru a o imbuna tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ii spuneti multe lucruri frumoase si sa ii faceti cateva cadouri. Femeile din aceasta zodie sunt destepte, dornice sa ajute pe oricine are nevoie, stabile emotional si creative, de aceea foarte multe se orienteaza catre cariere artistice.

Citește și:

Foto prima pagina: AlexAnnaButs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc