Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Scorpion

Afla cum se potrivesc Scorpionii cu celelalte zodii.

Pe cat sunt de seducatori si de rafinati, pe atat de mari sunt durerile de cap pe care le pot provoca Scorpionii. Poate ca nicio alta zodie nu este atat de greu de citit ca nativii in Scorpion. Pe de-o parte, sunt oameni sociabili, joviali insa inconjurati de un aer de mister. Desi sunt deseori inconjurati de oameni care le sunt fie amici, fie admiratori, Scorpionii au foarte putini prieteni de incredere. Nu sunt neaparat suspiciosi din fire. De fapt, sunt prea nepasatori ca sa fie suspiciosi. Mai degraba aerul lor de mister vine din procesul anevoios prin care capata incredere in cei din jur si prin care isi acorda afectiunea. Tocmai pentru ca sunt atat de admirati de oameni, Scorpionii nu sunt chiar fideli. In general, sunt atrasi de provocari, de oamenii diferiti, de intelectuali si de rebeli pentru ca acestea sunt cuvintele care ii definesc. Desi sunt foarte orgoliosi, in mod surprinzator nu sunt suparaciosi. In acelasi timp, daca ai ghinionul sa superi cu adevarat un Scorpion, trebuie sa iti pazesti bine spatele pentru ca va lovi cand te astepti mai putin.

Citește și:

Sufletele pereche ale zodiei Scorpion

Compatibilitate Scorpion – Rac

La prima vedere, nimic nu pare sa il apropie pe Scorpion de Rac. Acolo unde cel dintai este aventuros si infidel, cel de pe urma isi doreste o familie. Acolo unde Scorpionul se bazeaza pe logica rece, Racul se bazeaza pe emotie si intuitie. Prin urmare, un cuplu format din Scorpion si Rac va fi ilustrarea perfecta a sintagmei despre extreme care se atrag. Alaturi de Rac, Scorpionul isi va gasi echilibrul interior iar Racul va invata sa aiba incredere in oameni si sa respecte nevoia de independenta a partenerului.


Compatibilitate Scorpion – Fecioara

In timp ce Scorpionul este un ganditor cu capul in nori, Fecioara va sti cum sa il aduca pe acesta cu picioarele pe pamant fara sa ii taie din avantul creativ si fara sa incerce sa ii puna stapanire pe viata. Tocmai de aceea, Scorpionul va invata intai sa respecte nativul in Fecioara, sa ii indrageasca tenacitatea si sa ii imprumute din simtul realitatii, abia apoi sa iubeasca persoana nascuta in aceasta zodie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc