Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Scorpion

Afla cum se potrivesc Scorpionii cu celelalte zodii.

Compatibilitate Scorpion – Capricorn

Daca exista un nativ care va sti cum sa puna Scorpionul cu botul pe labe atunci cu siguranta este Capricornul. Acesta din urma este un nativ care nu se teme de nimic si are o latura intelectuala foarte bine dezvoltata, drept pentru care Scorpionul nu va avea nicio sansa sa ii reziste. Desi sunt nativi orgoliosi, de dragul celuilalt, atat Scorpionul cat si Capricornul vor invata puterea sacrificiului si a compromisului.

Povestile incendiare de dragoste ale zodiei Scorpion

Compatibilitate Scorpion – Pesti

Un astfel de cuplu este cel putin surprinzator insa cu siguranta apropierea emotionala dintre acesti doi nativi nu este lipsita de argumente. Scorpionul infidel si uneori dezechilibrat, care se deda exceselor va fi complet surprins de gentiletea sufleteasca a Pestilor si de capacitatea aproape infinta de a darui iubire a acestor nativi. In acelasi timp, la fel de surprinzatoare va fi statornicia Pestilor precum si forta cu care ii apara pe oamenii pe care ii iubesc. Scorpionii vor fi foarte protectori fata de Pesti, foarte sinceri si vor aduce in vietile acestora dramul de actiune care le lipseste uneori.

Citește și:

Compatibilitate Scorpion – Scorpion

Intr-o astfel de relatie, Scorpionii nu vor avea timp sa se plictiseasca si vor invata sa traiasca fiecare din plin. Fiecare Scorpion trebuie sa aiba macar o data in viata o relatie cu un nativ al aceleiasi zodii. Astfel va invata sa se cunoasca mai bine pe sine, sa isi asume calitatile si sa isi corecteze, pe cat se poate, defectele. La suspiciune i se va raspunde cu suspiciune si la indiferenta i se va raspunde cu indiferenta. Daca vor invata si unul si celalalt sa renunte la orgolii inutile si sa isi respecte independenta vor trai fericiti pana la adanci batraneti.

Incompatibilitate in dragoste cu zodia Scorpion

Scorpion - Varsator

Pe scurt, Varsatorul nu are timp si rabdare pentru manifestarile emotionale complicate si de neinteles ale Scorpionului. In acelasi timp, acesta de pe urma va obosi sa traiasca in permanenta langa cineva care este jumatate din timp cu gandul la viitor. De altfel, aceasta este una dintre diferentele majore care sta in calea unei relatii dintre un Scorpion si Varsator. Scorpionul traieste acum, prezentul, in acest moment in timp ce Varsatorul priveste intotdeauna in viitor.

Citește și:

Foto interior si prima pagina AS Inc/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc