Kudika
15 Iulie 2016

Afla cum se potrivesc Sagetatorii cu celelalte zodii.

Sagetatorii sunt acel gen de oameni pe care ii placi fie ca vrei, fie ca nu pentru ca au o energie si o pofta de viata absolut contagioase. De regula sunt sociabili si se adapteaza usor intr-o situatie noua, ajutati de simtul umorului si de faptul ca nu le sta in caracter sa judece oamenii. Sagetatorii sunt exploratorii filozofi care cauta in permanenta aventura si provocarile noi insa mai putin de dragul adrenalinei si mai mult pentru a invata ceva din aceste experiente noi.

Din punct de vedere spiritual sunt foarte evoluti si sunt insetati de cunoastere insa din cand in cand au momente surprinzatoare de superficialitate. Trateaza dragostea ca pe o experienta in plus si de multe ori se indragostesc de persoane gresite din aceasta cauza.

In cazul lor, dragostea adevarata poate veni deghizata in prietenie. Pe de-o parte, este un lucru minunat pentru ca cei mai buni prieteni pot forma cel mai fericit cuplu insa uneori,se poate intampla ca Sagetatorii sa nu isi dea seama de sentimentele romantice din cauza celor de prietenie.

Sufletele pereche ale zodiei Sagetator

Compatibilitate Sagetator – Balanta

Sagetatorii vor fi cuceriti de eleganta si de rafinamentul Balantelor in timp ce acestea de pe urma se vor molipsi de dragostea de viata si setea de aventura a Sagetatorilor. Fiecare dintre ei va scoate la suprafata latura spirituala a celuilalt si vor purta discutii intense si profunde pentru ca vor porni pe picior de egalitate inclusiv din punct de vede intelectual. In acelasi timp, Balantele vor putea sa tempereze impulsurile adolescentine ale Sagetatorilor si ii pot invata sa ia decizii mature, asumate.


Compatibilitate Sagetator – Leu

Cu siguranta o astfel de relatie va fi pasionala si plina de iubire. Mai mult de atat, fiecare dintre cei doi nativi are o naturalete fermecatoare datorita careia se vor simti intotdeauna confortabil unul in prezenta celuilalt. Acolo unde Leii sunt orgoliosi, Sagetatorii vor fi impaciuitori iar cand pe Sagetatori ii incearca teama de rutina, Leii vor sti cum sa ii puna pe jar.

Compatibilitate Sagetator – Varsator

Prin definitie, astfel de nativi formeaza cupluri de intelectuali insa acest lucru nu inseamna ca vietile lor amoroase sunt plictisitoare si lipsite de aventura. Nu trebuie uitat faptul ca pe langa inteligenta ridicata, ambii nativi au gustul aventurii si al experientelor inedite. Cel mai probabil Sagetatorii si partenerii lor in Varsator vor calatori mult impreuna, vor invata in permanenta unul de la celalalt si nu vor avea timp sa se plictiseasca atunci cand sunt impreuna. Nici gelozia, nici infidelitatea nu sunt probeleme in acest cuplu insa impreuna trebuie sa invete sa isi tempereze tendinta comuna de a visa cu ochii deschisi.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc