Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Sagetator

Afla cum se potrivesc Sagetatorii cu celelalte zodii.

Compatibilitate Sagetator – Varsator

Prin definitie, astfel de nativi formeaza cupluri de intelectuali insa acest lucru nu inseamna ca vietile lor amoroase sunt plictisitoare si lipsite de aventura. Nu trebuie uitat faptul ca pe langa inteligenta ridicata, ambii nativi au gustul aventurii si al experientelor inedite. Cel mai probabil Sagetatorii si partenerii lor in Varsator vor calatori mult impreuna, vor invata in permanenta unul de la celalalt si nu vor avea timp sa se plictiseasca atunci cand sunt impreuna. Nici gelozia, nici infidelitatea nu sunt probeleme in acest cuplu insa impreuna trebuie sa invete sa isi tempereze tendinta comuna de a visa cu ochii deschisi.

Povestile incendiare de dragoste ale zodiei Sagetator

Compatibilitate Sagetator – Sagetator

Foc si pasiune, aventura, explorare si spirituatlitate sunt cuvintele care vor defini o relatie dintre doi Sagetatori. Desigur ca nu se vor plictisi impreuna insa trebuie sa fie foarte atenti ca din cauza dorintei de a avea in permanenta experiente noi sa nu ajunga sa se excluda reciproc din viata, program si inima. Secretul reusitei intr-un astfel de cuplu este ca cei doi nativi sa isi faca timp intotdeauna pentru activitati de indragostiti, chiar daca pot parea uneori prea banale pentru gusturile lor rafinate.

Citește și:

Compatibilitate Sagetator – Gemeni

Atat Sagetatorii cat si Gemenii sunt fiinte sociale si cel mai probabil se vor cunoaste la o petrecere sau la un proiect de grup. Au in comun o serie ampla de calitati care pot garanta succesul unei relatii, asa cum ar fi creativitatea si imaginatia bogata. In acelasi timp insa pofta lor comuna de aventura ii poate duce pe drumuri separate din cauza tentatiilor.

Incompatibilitate in dragoste cu zodia Sagetator

Sagetator – Fecioara

Sagetatorii imprastiati si Fecioarele organizate pana la cel mai mic detaliu sunt unul dintre cele mai incompatibile cupluri din zodiac. Sigur, pot fi prieteni de nadejde si pot colabora profesional cu succes pentru ca Sagetatorii vor veni cu ideile creative iar Fecioarale cu modalitatile de a le pune in practica insa atunci cand formeaza un cuplu, vor descoperi ca au foarte putine in comun.

Citește și:

Foto interior si prima pagina chaoss/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc