Setari Cookie-uri

Horoscopul senzualitatii: Zonele erogene ale barbatilor din zodiac

Care sunt zonele lui erogene in functie de zodie!

Inainte de a va arunca asupra zonelor erogene ale cuiva tatonati-va un pic barbatii, faceti-i sa va manance din palma, jucati-va un pic cu nervii si emotiile lor, nu de alta, dar e de-a dreptul dureroasa o avalansa directa asupra partilor intime sau a oricarei alte zone a corpului sensibile la atingeri cu tenta sexuala. Barbatii pot avea diverse zone preferate, chiar in cadrul aceleiasi zodii ei pot prefera aceeazi zona, dar poate cu intensitate diferita a atingerii.

Zonele erogene in functie de zodie

zone erogene in functie de zodie Foto: sakkmesterke, Shutterstock

Berbec

Barbatii Berbeci adora sa se joace cineva in parul lor, sa le fie masat scalpul si sa le fie gadilat lobul urechilor. Fata in general este zona lor erogena si pentru un masaj erotic reusit trebuie neaparat folosita o pana alaturi de sarutati multiple pe ochii inchisi. Pentru a-i pregati de o partida buna si lunga incepeti de la baza gatului si continuati catre frunte, le veti lua astfel toata tensiunea de pe umeri. Apsati usor, dar sigur pe tample, facand cercuri mici spre extremitati.

Citește și:

Taur

Pentru a cuceri definitiv un barbat Taur este suficient sa ii sarutati in mod repetat gatul, ceea ce ii va ridica cu siguranta temeperatura bazala, mai ales daca este pasionat de filme si carti cu vampiri. Daca ii veti inconjura usor si pe neasteptate gatul cu palma deschisa acesta va fi interpretat ca un gest de afectiune. De asemenea in timpul unui masaj pe spate este nevoie sa insistati si asupra cefei, pentru ca acolo se afla centrii nervosi care acumuleaza stresul de peste zi si care odata inmuiati de voi vor intari alta zona a corpului. Repetati miscarile pana cand simtiti ca fierbe in sine.

Gemeni

Gemenilor le place sa le fie stranse mainile si degetele sa fie molfaite. Avantajul acestui tip de zone erogene este ca fiind foarte vizibile li se poate acorda mult mai usor atentie, chiar in locurile publice si inainte de a trece la actiunea adevarata. Pentru ca a atinge pe cineva pe dosul palmei nu prea poate fi considerat indecent. Evident, daca incepeti sa sugeti degete in mijlocul strazii intrati intr-o cu totul alta liga. Deci mainile sunt foarte receptive la stimuli erotici. Ca un preludiu la actul sexual incercati sa sarutati usor interiorul palmei si chiar zona din fata a cotului. Puteti incepe cu fiecare deget in parte si sa continuati cu orice linie din palma, mai mult sau mai putin vizibila, pentru ca efectul oricum va fi garantat, dupa care puteti continua pana la subtiori. O miscare dominatoare este aceea in care ii prindeti ambele incheieturi si i le rotiti catre exterior, totul in timp ce continuati cu saruturile in zone interzise.

Citește și:

Rac

Zonele erogene ale Racilor sunt pieptul si mai ales sfarcurile. Acestea se vor intari instantaneu daca le stimulati oral sau macar manual prin mangaieri duioase, muscaturi usoare si saruturi pasionale. Pentru a masa erotic zona pieptului incepeti prin a va plasa degetele intre cele doua clavicule si apasand putin pentru a face pectoralii cu care se mandresc atat de mult sa sa miste. Apoi treceti peste fiecare sfarc cu cate un deget si strangeti putin, fara a provoca vreo durere. Aceasta pipaiala va produce o dorinta uriasa in cel care primeste rasfatul.

Leu

Barbatilor Leu le place sa li se faca masaj si ii innebuneste sa fie pupati de-a lungul coloanei. Faceti baie impreuna si folositi un burete special pentru a crea spuma de-a lungul sirii spinarii, cu o mica pauza la mijlocul spatelui apoi faceti cercuri pana spre coaste. Continuati cu un masaj terapeutic si vor fi ai vostri pentru totdeauna. Daca aceasta tratatie ii va face sa adoarma coborati catre testicule abia atingand piele cu buricele degetelor si chiar daca le veti prinde in stransoare le veti provoca o imensa placere nebanuita in care vor fi incantati sa se trezeasca rapid.

Citește și:

Fecioara

Stiti vorba aceea ca drumul catre inima unui barbat este prin stomac? In aceasta zona sunt foarte sensibili si vor reactiona instantaneu la atentia pe care le-o acordati. In timp ce fac dus sapuniti aceasta zona sau masati-o cu jetul de apa. Incepeti prin a insista asupra abdomenului si a patratelelor care sunt sau ar trebui sa fie acolo, imediat de sub piept si continunad in jos pana la picioare. Trasati linii cu degetele de la buric catre organele genitale in timp ce faceti cercurri din ce in ce mai mici si veti cuceri definitiv Fecioarele.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc