Setari Cookie-uri

Horoscopul senzualitatii: Zonele erogene ale barbatilor din zodiac

Care sunt zonele lui erogene in functie de zodie!

Balanta

Mijlocul si fesele sunt cele mai vulnerabile parti ale barbatilor din aceasta zodie. Masati aceste zone si concentrati-va asupra lor cu piscaturi usoare, mangaieri unduitoare si saruturi dulci. Luati cate o fesa in fiecare mana si jucati-va cum va vine in minte, e posibil ca initial sa fie usor deranjati de atingeri in aceasta zona, dar totul depinde de cat de inchegata este relatia voastra si de cum va pricepeti sa il atatati si sa-l puneti cu botul pe labe.

Scorpion

Daca nu stiti absolut nimic despre barbatii Scorpion veti fi considerate in randul lor niste genii daca aflati doar ca zonele lor erogene sunt organele genitale. Chiar daca pare un cliseu universal valabil in acest caz particular veti crea un adevarat foc de artificii. Daca scapati de inhibitii puteti sa-i luati penisul in mana si sa-l frecati cand ca pe un bat cu care vreti sa aprindeti un foc de tabara cand ca pe lampa fermecata a lui Alladin cand ca pe un du-te vino continuu, dar aceasta tehnica de masaj ar trebui sa inceapa mai din departare si cu cat trece mai mult timp sa va apropiati de centrul pasiunii, de ceea ce ambii va doriti si fierbeti sa aveti, iar pana atunci puteti doar sa atingeti ca din greseala bijuteriile.

Citește și:

Sagetator

Pulpele Sagetatorilor sunt foarte erogene, atata pe dinauntru cat si pe dinafara. Daca exteriorul coapselor poate fi considerata o zona publica, atunci cand va indreptati catre interior intrati deja intr-o zona tabu. Un masaj cu ulei cald folosind miscari circulare pe aripioare si veritcale in partea dintre picioare poate face minuni. Folositi miscari care sa va aduca din ce in ce mai aproape de ceea ce are mai pretios si mimati ca il zgariati ca o pisica salbatica in cautarea prazii. Pana in acest moment senzatiile erotice ar trebui sa fie de nesuportat.

Capricorn

Capricornii poseda cele mai exacte zone erogene dintre toate zodiile, adica in spatele genunchilor. Asadar daca ati crezut ca acestia sunt cei mai retinuti barbati atunci acum este cazul sa va razganditi. Secretul in ridicarea Maretului se afla asadar mai departe un pic decat ati fi crezut, puteti insista cat vreti in alte parti ale corpului, dar tot in jurul genunchilor veti ajunge daca vreti sa va fie bine amandurora. Eventual puteti incepe din parte inferioara a spatelui, sa coborati pe coapse si sa va opriti languros in spatele genunchilor apoi sa urcati iar. Repetati aceasta miscare, de fiecare data din ce in ce mai sacadat pana cand ii veti inmuia cu totul partenerului picioarele. O variatie pentru cele indraznete ar fi sa va folositi limba si buzele. Lasati deci inhibitiile deoparte si faceti-va de cap!

Citește și:

Varsator

Zonele erogene ale Varsatorilor sunt de-a lungul pulpitelor in jos, mai ales gleznele si calcaiele. Clasic! Daca ii atingeti, frecati, sarutati in aceste parti cu siguranta ii veti umple de dorinta sexuala pe acestia. Puteti sa ii spalati acolo cand fac baie, inainte de a face dragoste cu ei si va puteti folosi usor degetele pornind de la calcaie si continund cu a face cercuri in jurul gleznelor. Chiar is in timpul actului sexual, orice pozitie care va permite accesul la zonele lor erogene ii va aduce pe acestia la extaz.

Pesti

Pestii iubesc sa le fie masate picioarele si ar face orice dupa un tratament exclusivist in dormitor. Prindeti toate cele cinci degete intr-o stransoare blanda si trageti-le usor in fata, ca is cand le-ati indeparta de glezne, repetati acest exercitiu de zece ori. Apoi folosind doar buricele degetelor gadilati usor talpile dupa care continuati incet cu podul talpii si ciupiti putin tendonul lui Achile. Dupa care puteti apuca piciorul cu ambele maini sa-i faceti un adevarat masaj de la pernite pana mai sus intre picioare. Pentru a fi considerat un preludiu ca la carte scufundati intai talpile in apa parfumata, eventual cu petale de trandafiri, cu riscul de a parea prea feminin gestul, acesta va fi apreciat drept relaxant si nu uitati sa folositi o lotiune speciala de masaj. Cu aceasta reteta ii veti duce cu siguranta catre climax mai ales daca va veti folosi si voi picioarele in masturbarea lor... se poate spune ca Pestii au un fetis pentru picioare.

Foto prima pagina: conrado, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc