Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii august pentru toate zodiile

Afla ce suprize ti-au pregatit astrele in luna august!

Incepe perioada anului cand Soarele intra in Leu, ceea ce aduce un fel de energie luminoasa tuturor zodiilor. Generozitatea, loialitatea, mandria, creativitatea si placerea vor inflori in fiecare persoana.

Horoscop luna august 2016 pentru fiecare zodie

horoscop luna august Foto: Stokkete, Shutterstock

Horoscop august Berbec: oportunitatile de relaxare si voie buna se vor ivi la tot pasul

Poate fi foarte stresant sa iti schimbi starea de spirit atat de des precum o face un Berbec, sa treaca de la siguranta de sine debordanta la indoieli ca ar fi capabili sa faca un anumit lucru este greu si pentru ei. In luna august ar putea simti ca toata distractia din lume s-a terminat pentru ei si ca nu reusesc sa tina pasul cu lumea din jur, ca maturitatea a venit prea repede si cu prea multe responsabilitati si ca sunt coplesiti de munca. Va fi o luna dificila mai ales pentru cei singuri, care nu experimenteaza dragostea si nu au un umar pe care sa planga. Dar nu trebuie sa isi faca griji, totul va fii bine, oportunitatile de relaxare si voie buna se vor ivi la tot pasul pe la jumatatea lunii, insa trebuie sa stea cu ochii cascati pana atunci. Se vor simti foarte bine daca isi dau singuri voie sa se destinda si isi pot gasi chiar jumatatea in vacanta pe care o planuiau de mult.

Citește și:

Horoscop Taur august: devotamentul si puterea lor va fi pusa la incercare

Pentru Tauri luna august va fi una foarte grea. Devotamentul si puterea lor va fi pusa la incercare. Daca se vor stradui putin vor reusi sa treaca peste toate incercaile, dar va fii cu siguranta frustrant. Este posibil sa iasa la suprafata partea pesimista a celor nascuti in aceasta zodie, drept pentru care trebuie sa fie toata lumea atenta la ei sa nu se intample ceva. Vor avea tendinta sa se indoiasca de propriile forte si vor munci din ce in ce mai mult pentru a arata lumii intregi ca sunt persoane capabile de orice. Isi vor face foarte multe griji pentru ca se vor ivi nenumarate probleme in viata profesionala, care le vor creea probleme cu banii. Aceasta munca suplimentara poate crea probleme de sanatate precum epuizare si caderi de calciu drept pentru care vor avea nevoie de o dieta mai sanatoasa, exercitii fizice si mult soare.

Citește și:

Horoscop august Gemeni: este momentul potrivit pentru a vedea cu exactitate ce vor de la viata

August 2016 va fi o luna in care initiativle Gemenilor vor fi blocate de intamplari neprevazute, dar energia lor nu va avea de suferit. Trebuie sa se intrebe singuri ce este cu adevarat important si merita sa faca niste sacrificii pentru a realiza acel lucru si ce mai merita asteptarea. Este momentul potrivit pentru a se autoanaliza si a vedea cu exactitate ce vor de la viata, pentru ca daca investesc timp, bani si energie intr-o mie de lucruri deodata e posibil sa nu se aleaga cu nimic. Daca se vor hotari asupra unor lucruri cu siguranta vor gasi resursele necesare sa treaca peste toate obstacolele. Va fi greu sa multumeasca pe toata lumea, daca nu chiar imposibil, dar cel mai important este sa fie ei insisi multumiti cu propria persoana si sa nu se compare niciodata cu ceilalti ci sa incerce mereu sa se autodepaseasca.

Citește și:

Horoscop Rac august: vor profita din plin de vremea frumoasa

Optimistici si open-minded Racii vor comunica cu usurinta cu cei din jur si vor lega prietenii de durata. Isi vor expune foarte amplu toate ideile si astfel vor gasi sponsori pentru a le pune in aplicare, chiar daca pe alocuri vor filosofa mai mult decat va fi cazul. August este luna perfecta pentru concedii la mare sau la munte deci acesti nativi vor profita din plin de vremea frumoasa si vor avea unde sa cheltuiasca banii veniti pe neasteptate. Aceste calatorii prin tara se vor dovedi inspirationale, intrucat vor afla lucruri despre care nu stiau nimic si chiar anumite intmplari le vor face chef sa invete o noua limba straina, pentru a putea descoperi traditii si din alte parti ale lumii. In orice caz, la intoarcerea acasa vor avea perspectiva un pic schimbata si anumtie preconceptii le vor fi disparut. Trebuie totusi sa fie atenti la cat de mult cheltuiesc, pentru a nu se trezi apoi ca nu au cu ce sa-si plateasca facturile.

Citește și:

Horoscop Leu august: va fi o luna foarte importanta, in care limitele nu vor exista

Leii vor da dovada de o energie debordanta pe care o pot folosi pentru a-si indeplini visele. August va fi o luna foarte importanta, in care limitele practic nu vor exista sau vor fi daramate de energia, entuziasmul, egocentrismul, diplomatia si puterea de previziune a acestor nativi. Trebuie sa isi foloseasca resursele pentru a conduce eficient noi subalterni si trebuie sa fie precauti in tot ceea ce fac sau zic pentru a putea sa-i inspire pe altii si sa-i sprijine, sa fie practic un model demn de urmat. Pot folosi increderea pe caee o au in aceasta perioada pebtru a pune la punct planurile de viitor si a incepe sa lucreze in timp la unele mai importante, pentru ca oportunitatile care vor aparea vor veni si cu noi responsabilitati iar apoi este posibil sa simta ca nu mai au timp pentru nimeni si nimic.

Citește și:

Horoscop august Fecioara: vor avea parte de experiente de neuitat

August va fi o luna in care Fecioarele vor avea de ce sa fie optimiste si sa intampine viata cu o atitudine pozitivia. Vor fi mai sigure pe sine si prin urmare mai fericite, drept pentru care vor atrage oameni noi de calitate si vor avea parte de experiente de neuitat, care le vor imbogati si largi orizonturile. Isi vor stabili noi teluri in viata si asta le va face sa ia cele mai bune decizii, cum ar fi sa participe la un training in strainatate. Problemele mai vechi de sanatate se vor rezolva odata cu primirea tratamentului adecvat si daca vor aparea mici accidentari acestea se vor reface repede. Din punct de vedere mental totul va decurge bine, in sensul ca vor fi mult mai pozitive si vor trece cu usurinta peste orice probleme mai vechi sau mai noi. Este foarte posibil sa sa cunoasca oameni noi interesanti alaturi de care sa traiasca cele mai frumoase clipe din viata si cu care sa se inteleaga la perfectie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc