Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii august pentru toate zodiile

Afla ce suprize ti-au pregatit astrele in luna august!

Horoscop august Balanta: va fi o luna excelenta si vor avea mult noroc

In aceasta luna puterea de anticipatie a Balantelor se va dovedi chiar mai mare decat de obicei. Vor avea capacitatea sa citeasca corect un om chiar de la prima intalnire si vor judeca cum trebuie diverse atitudini. Din aceasta pricina vor reusi sa-si pune ordine in lista de prieteni si in viata cu un calm iesit din comun si cu o intelepciune nascuta parca peste noapte. Nativii se vor simti foarte bine, vor fi optimisti si vor lasa o impresie foarte buna superiorilor. Va fi o luna excelenta sa lucreze in echipa si vor avea mult noroc in gasirea oportunitatilor de care sa profite din plin. Va fi o luna in care se vor impaca cu dusmani mai vechi si vor readuce armonia in relatiile lor personale, dar si profesionale scapand de furia pe care o tineau constant in inima. Locul sentimentelor negative va fi luat de curaj pentru a face sarcini pe care alta data le evitau.

Citește și:

Horoscop Scorpion august: problemele personale si emotionale vor fi lasate deoparte

August se anunta o luna buna pentru cariera Scorpionilor, care vor fi in culmea fericirii si eficientei la locul de munca. In aceasta perioada problemele personale si emotionale pot fi lasate un pic deoparte intrucat ambitiile personale si motivatiile exterioare vor fi numeroase. Ar fi bine ca acesti nativi sa isi stabileasca intr-un final niste obiective foarte clare si sa se concentreze asupra lor. Nu vor fi necesare interactiuni fortate sau folosirea sarmului propriu pentru a cuceri pe cineva, deoarece toate lucrurile vor merge struna. Luna va parea ca trece mult mai repede decat oricare alta si asta chiar daca in anumite situatii va trebui ca cei nascuti in Scorpion sa isi infrunte cele mai mari temeri.

Horoscop august Sagetator: vor avea parte de o maturizare sufleteasca

In August lucrurile mici vor aduce bucuria Sagetatorilor, adica o zi libera in care sa se poata plimba in voie prin parc sau pur si simplu sa se trezeasca cand vor si sa-si savureze linistiti cafeaua in fata televizorului. Este posibil sa aiba planuri mari, dar vor descoperi ca fiecare are timpul lui si ca momentele cele mai placute se traiesc alaturi de cei dragi fara sa fie neaparat planificate si fara a costa o avere. Bugetul nu trebuie sa sufere, pentru ca o cina in familie nu trebuie sa fie compusa din caviar si branza nobila sau din 3 feluri de mancare plus desert si cele mai scumpe vinuri, ea trebuie sa fie doar placuta. Totul este de fapt sa isi dea seama ce este cu adevarat important si ce vor de la viata, pentru a sti cui sa multumeasca si pe ce sa puna accent. S-ar putea sa descopere in acest proces ca investesc prea multa energie in lucruri marunte si neimportante, care nici nu mai conteaza pentru ei, deoarece intre timp s-au maturizat si si-au schimbat preferintele.

Citește și:

Horoscop Capricorn august: se vor schimba destul de multe lucruri

In august este cazul ca toti cei nascuti in zodia Capricornului sa isi analizeze un pic viata si sa traga niste concluzii. Se spune ca cine se-aseamna se-aduna si uneori cu totii atragem in jurul nostru oameni care sa reflecte idealul nostru de perfectiune sau macar cum ne-am dori noi sa fim si deci o analiza a propriei vieti va pune ordine si in lista cu prieteni. Capricornii, cu cat mai mult vor respinge aspecte din personalitatea lor care nu le plac cu atat vor vedea aceste trasaturi si in cei apropiati si este posibil ca relatiile lor sa sufere din aceasta cauza, mai ales daca nu accepta ca fiecare persoana este unica in felul ei si tota viata se poate invata cate ceva. Tot in aceasta luna se vor schimba destul de multe, prieteni apropiati isi vor da arama pe fata sau se vor lega prietenii foarte bune cu persoane total diferite de tiparul celor de pana acum din anturaj.

Citește și:

Horoscop Varsator august: o luna foarte buna pentru distractie

Varsatorii vor avea tendinta sa exagereze in tot ceea ce fac in luna August: vor cheltui mai mult decat le permite buzunarul, vor comanda portii exagerat de mari la restaurant in conditiile in care ei de obicei nu mananca foarte mult, vor reactiona mult prea urat la ceva ce le zice un coleg de munca si multe alte asemenea. Dar pe de alta parte toata lumea va fi inca in atmosfera de vacanta si nimeni nu va avea chef de cearta. Ar fi mai bine sa isi ia concediu daca nu au facut-o deja, sa leneveasca pe cat posibil si sa se mai destinda putin, pentru a nu face vreun atac de panica. In plus, dupa ultima luna, care a fost foarte aglomerata oricine merita cateva zile libere. Deci August va fi o luna foarte buna pentru distractie, relaxare si petrecerea timpului liber alaturi de cei dragi, eventual intr-o excursie comuna.

Citește și:

Horoscop august Pesti: o luna buna pentru a clarifica dileme mai vechi

In aceasta luna este binevenit un sfat pentru ca Pestii vor fi foarte indecisi. Vor avea nevoie de ajutor in rezolvarea unor probleme la locul de munca si cel mai bine ar fi sa apeleze la specialisti in domeniu. Va fi o luna in care e posibil sa se simta bombardati cu informatii contradictorii si sa nu poata distinge intre bine si rau. De asemnea va fi o luna buna pentru a se clarifica totusi asupra unor dileme mai vechi , daca trebuia sa faca ceva si au tot amanat vor dori sa se puna pe treaba inainte de a fi prea tarziu, plus ca isi vor lua astfel o piatra de pe inima si vor avea constiinta impacata ca au facut tot ce le statea in putere pentru a nu supara pe nimeni si a-si duce planurile la indeplinire. Daca vor pune totul la punct vor vedea ca nu aveau de ce sa se teama.

Foto prima pagina: Ollyy, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc