Setari Cookie-uri

Top 5 zodii cu noroc la bani in august 2016

Afla care sunt nativii care se imbogatesc in ultima luna de vara.

Cei mai multi dintre nativi se vor afla cu gandul la concediu in luna august insa acest lucru va functiona in dezavantajul lor. Din punct de vedere material, august este luna oportunitatilor si vor avea de castigat doar acele zodii care se concentreaza la locul de munca si isi fac planuri de viitor. Marte si Mercur sunt personajele principale ale acestei luni, doua planete dinamice care pun creativitatea in miscare.

In mod paradoxal Venus, patronana iubirii, se va dovedi a fi o planeta problematica, pentru ca isi va face simtita influenta nu numai in viata sentimentala ci si in cea profesionala, iar acest lucru poate aduce o oarecare stare de incertitudine la locul de munca. Nu trebuie uitat faptul ca august este ultima luna petrecuta de Jupiter, Marele Benefic, in zodia Fecioarei. Prin urmare, este momentul sa profitam din plin de darurile acestuia. Jupiter este un patron binevoitor insa doar cu cei care depun eforturi. Prin urmare, iata care sunt cei 5 nativi ai zodiacului care se vor bucura de prosperitate financiara in luna august.

Citește și:

Horoscop august 2016: 5 zodii cu noroc la bani

zodii cu noroc la bani in august
Foto: Masson, Shutterstock

Berbec: patronati de dinamicul Marte acest lucru se va dovedi a fi o mina de aur in august

Zile benefice: 3, 4, 5, 14, 15, 23, 24, 31

Nativii in Berbec sunt patronati de dinamicul Marte iar acest lucru se va dovedi a fi o mina de aur in august. Daca in general firea lor impulsiva actioneaza impotriva lor, in august Berbecii trebuie sa isi urmeze instinctul in ceea ce priveste investitiile si specualtiile financiare. Desigur, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa se arunce cu capul inainte si sa isi asume riscuri inutile doar de dragul castigului financiar, pentru ca sunt in pericol sa isi fure caciula singuri. In schimb, daca isi asculta intuitia si isi cantaresc bine optiunile, pana la sfarsitul lunii august, Berbecii vor constata ca din punct de vedere financiar nu au motive sa se planga.

Citește și:

Gemeni: vor gasi acea stimulare intelectuala de care au nevoie

Zile benefice: 1, 2, 3, 4, 5, 12, 13, 14, 15, 23, 24, 27, 28, 31

La sfarsitul lunii august Mercur, patronul Gemenilor, va intra in faza retrograda insa pana atunci le va canta in struna protejatilor sai. Pentru ei, august inseamna schimbare, adaptare la un mediu nou si o ruptura in viata profesionala. Chiar daca suna foarte neplacut, o astfel de schimbare le va prinde bine Gemenilor din mai multe puncte de vedere. Pe de-o parte, vor gasi acea stimulare intelectuala de care au nevoie. Pe de cealalta parte, avantajele materiale aduse de noul context nu sunt deloc de neglijat. Pentru a fi siguri de succes in plan profesional si implicit material, Gemenii trebuie sa mizeze pe calitatile lor native: inteligenta si creativitate.

Rac: multe oportunitati pentru cei in cautarea unui nou loc de munca

Zile benefice: 2, 3, 4, 5, 12, 13, 14, 15, 23, 24, 29, 30, 31

Racii vor fi inca intr-o perioada extrem de buna in ceea ce priveste finantele pana pe data de 22 august, cand Soarele va parasi casa banilor cel putin pentru o perioada. Dar pana atunci cheltuilelile pe termen scurt vor fi acoperite deja. Din punct de vedere financiar activitati precum vanzari, marketing, publicitate si PR vor fi foarte importante si le vor spori veniturile. Dar si ajutorul acordat vecinilor poate fi recompensat. Marte, planeta carierei se va muta din casa a 6-a in cea de-a 2-a , ceea ce inseamna multe oportunitati pentru cei in cautarea unui nou loc de munca iar pentru cei care au probleme la birou, acestea se vor rezolva cu usurinta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc