Setari Cookie-uri

Top 5 zodii cu noroc la bani in august 2016

Afla care sunt nativii care se imbogatesc in ultima luna de vara.

Fecioara: pozitia planetelor va influenta foarte mult reusitele profesionale

Zile benefice: 3, 4, 5, 7, 8, 14, 15, 23, 24, 31

Luna august va fi una placuta si plina de succes. Pozitia planetelor va influenta foarte mult reusitele profesionale, mai ales cele la care se lucreaza individual si care ajuta si la dezvoltarea sinelui, dar si la inmultirea banilor. Fecioarele vor avea ocazia sa faca ceva decisiv pentru propria persoana, chiar daca vor pune mai mult accent pe partea materiala, lucru ce le va aduce numai beneficii daca se concentreaza, si unele relatii personale pot avea de suferit putin, insa vor face fata cu brio la orice provocare. Cei care se pricep la yoga si alte asemenea exercitii fizice este posibil sa avanseze de la pozitia de simplu cursant la cea de guru, ceea ce evident le va aduce clienti platitori de taxe.

Scorpion: vor avea posibilitatea sa faca schimbari decisive pentru viitorul lor profesional

Zile benefice: 4, 5, 12, 13, 14, 15, 23, 24, 31

De acum incolo puterea personala si independenta vor creste din ce in ce mai mult, ceea ce va aduce numai beneficii in plan material. Nativii acestei zodii vor avea posibilitatea sa faca schimbari decisive pentru viitorul lor profesional si posibilitatile lor de avansare, respectiv crestere a salariului. Initiativele personale vor conta in aceasta perioada, deoarece sunt inca intr-o perioada favorabila pentru o promovare binemeritata. Cel mai important lucru pentru ca toate sa mearga bine este sa nu se suprasolicite si sa incerce pe cat posibilul sa se relaxeze. Cei care sunt in cautarea unui loc de munca se vor indrepta si in alte domenii decat ceva pentru care au studiat si bine vor face, pentru ca exista mari sanse sa isi gaseasca ceva.

Foto prima pagina: Fer Gregory, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc