Setari Cookie-uri

Horoscopul inimii: Cum reactioneaza zodiile la tristete

Afla cum reactioneaza fiecare zodie in perioadele mai dificile din viata!

Poate fi greu sa te confrunti cu tristetea, dar oamenii reactioneaza in mod diferit: unii nu o recunosc, altii nu o accepta, pe cand altii o lasa sa le distruga toata viata. Este greu, dar a invata cum sa-ti controlezi sentimentele poate fi util in viata.

Cum reactioneaza fiecare zodie la tristete

zodiile si tristetea

Berbec – Impulsivitatea nu este solutia

Berbecii sunt in general curajosi, optimisti, increzatori si pasionali, dar din cand in cand mai au si ei perioade triste, cand nu gandesc foarte rational si devin impulsivi in timp ce incearca sa isi mascheze furia. Ei ar trebui sa se gandeasca bine inainte de a lua o decizie care le poate schimba viata. Asta i-ar putea ajuta in viata sa ia o decizie mai buna pentru propria persoana. De asemenea, ar putea sa mediteze pentru a se calma si a nu reactiona la primul stimul exterior. Asta i-ar putea ajuta sa se descopere, sa se autocunoasca sau in momentele dificile, cand simt ca cedeaza ar putea sa plece intr-o excursie in care sa se relaxeze si sa-si refaca energiile.

Citește și:

Taur – Prietenii apropiati sunt ca o comoara de aur

Se stie ca pe un Taur te poti baza oricand, pentru ca este cu capul pe umeri, responsabil si un prieten de nadejde. Cand au diverse evenimente care le strica buna dispozitie prefera sa se retraga undeva unde este liniste si isi pot auzi propriile ganduri. Astfel ca, desi de obicei sunt persoane foarte rabdatoare, in acele momente daca sunt deranjati se pot enerva extrem de rapid. Tot in acest timp, Taurii este posibil sa doarma si sa manance mai mult decat de obicei si mai haotic, in ciuda faptului ca de regula ei sunt foarte chibzuiti si mananca pe cat de sanatos le permite programul, de altfel destul de bine pus la punct. Ceea ce i-ar putea ajuta sa faca fata durerii simtite este sa isi exprime ingrijorarile si sa comunice macar cu prietenii apropiati.

Gemeni – Mintea limpede in orice situatie

Gemenii se stie ca sunt curiosi din fire si ca se atasaze rapid de oricine. Contrar asteptarilor, in timpul perioadelor mai putin fericite este posibil ca acesti nativi sa poata rezolva problemele altora cu foarte mare usurinta si sa gandeasca practic mult mai lucid. Cateodata, acest lucru poate fi doar un mod de a nu se mai gandi la propriile probleme, care ii intristeaza si de a evita astfel cadea intr-o depresie mai adanca. Cand de fapt rastalmacesc vorbele oricui si intorc pe toate fetele orice intamplare creierul le transmite un semnal ca are nevoie de relaxare. Chiar daca este mai usor de spus decat de facut, cu timpul, intregul organism le va fi recunoscator daca lasa grijile deoparte si se lasa in voia sortii.

Citește și:

Rac – Integrarea este cheia bunastarii

Cei nascuti in zodia Rac au o imaginatie bogata, sunt extrem de loiali si se pricep foarte bine la arta persuasiunii. De asemenea, sunt foarte sensibili si traiesc totul la maxim iar din aceasta cauza pentru ei este mai greu de suportat tristetea. Plang mult si se simt singuri de multe ori in lupta cu nedreptatea din jurul lor. Ar fi bine ca acestia sa se duca la cat mai multe si diverse evenimente sociale, tocmai pentru a se inconjura de oameni care le pot fi alaturi in cazul unei caderi psihice si a avea ocazia sa cunoasca persoane speciale. Le-ar mai putea fi de ajutor si practicarea regulat sa unui sport, individual pentru a le tine mintea ocupata, dar mai ales de echipa pentru a simti sentimentul de integrare intr-un grup.

Leu – Fire schimbatoare

Se stie ca Leii sunt creativi, pasionali si cu inima deschisa catre oricine. Tocmai asta ii face ca in perioadele mai putin fericite sa fie ca o carte deschisa, ceea ce este posibil sa le aduca niste antipatii, unii oameni considerand ca sunt exagerati cand spun lucrurilor pe nume si actioneaza fara sa vrea in detrimentul altora. Leii isi revin rapid desi au firi schimbatoare si o solutie pentru ei ar fi sa isi foloseasaca simtul artistic pentru a se exprima sub forma plastica intr-un tablou sau sub forma lirica intr-o poezie emotionanta. Este insa important sa constientizeze ce se intampla cu ei si sa nu incerce sa se ascunda in vreun fel, pentru ca in caz contrar risca sa se izoleze mai mult decat ar fi cazul si sa faca din tantar armasar.

Citește și:

Fecioara – Pesimismul este o boala grea

Fecioarele sunt firi loiale, dragastoase si muncitoare. Cand sunt triste se poate sa vrea sa fie singure si sa se rupa de tot ce inseaman agitatia cotidiana a unei metropole aglomerate in care nu poti face nicic fara ca macar un om sa nu stie si este posibil sa reactioneze impulsiv, ceea ce evident le va atrage niste antipatii. Cand sunt triste sau furioase pot deveni pesimiste si chiar rautacioase, pentru ca nu inteleg ce se intampla cu ele is de ce lumea din jur li se pare atat de vesela in comparatie cu ele. Sa tina un jurnal cu toate trairile s-ar putea sa le ajute, practic scriind ceea ce fac zilnic si ceea ce simt la tot pasul se vor descarca si vor face loc sentimentelor pozitive. Astfel vor reusi sa mediteze asupra vietii lor sau sa isi refaca legatura cu divinitatea.

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc