Setari Cookie-uri

Horoscopul inimii: Cum reactioneaza zodiile la tristete

Afla cum reactioneaza fiecare zodie in perioadele mai dificile din viata!

Balanta – Prima impresie conteaza, dar nu defineste persoana

Dupa cum le spune si numele, Balantele sunt foarte echilibrate si au un simt al dreptatii dezvoltat, dublat de diplomatie si de firea lor sociala. Cand se simt nelalocul lor pot avea senzatia ca nu isi gasesc locul in lume si ca nu mai stiu cum sa reactioneze la diverse intamplari banale chiar. S-ar putea sa isi doreasca sa tina pentru ele tristetea si sa nu vorbeasca cu nimeni insa asta nu este o atitudine buna pentru nimeni, ele vor dori sa tina in sine tristetea pentru a nu ii face pe cei din jur sa isi schimbe parerea despre persoana lor, care mai mereu pare a fi vesela si pozitiva. S-ar putea sa vrea doar sa isi pastreze imaginea imaculata.

Scorpion – O insula pustie pare un vis

Scorpionii sunt stiuti drept oameni curajosi si tenace iar cand se simt tristi prefera sa mascheze acest lucru. S-ar putea sa treaca mult prea repede de la o stare de exhuberanta la una mai degraba timida sau de la a fi super prietenosi cu toata lumea la a fi chiar rautaciosi cu majoritatea. Pe acesti nativi ii poate ajuta sa se retraga undeva izolata, departe cateva zile de probleme si oameni care ii aglomereaza cu sentimentele lor negative si le sug astfel toata energia vitala. Firea unica a Scorpionilor, plina de resurse, ii face totusi sa nu cada in depresii masive, sa gaseasca in interiorul lor puterea de a trece mai departe, peste orice greutate a vietii si sa invete din fiecare greseala pe care o fac.

Citește și:

Sagetator – Dependenta e usor de obtinut si greu de refuzat

Sagetatorii sunt amuzanti, darnici si idealisti, de aceea este ciudat sa ii vezi tristi, pentru ca toata lumea ii place si le faciliteaza anumite lucruri. Ceea ce nu ii impiedica sa se simta extrem de singuri si sa decada foarte mult atunci cand dau de vreo greutate sau cateodata chiar fara vreun motiv vizibil. Uneori in incercarea lor de a-si ridica moralul pot cadea prada viciilor, drogurilor, alcoolului, ceea ce nu este insa obligaoriu, mai ales daca apeleaza la momentul potrivit la ajutorul unui specialist sau a unui prieten foarte apropiat si de incredere. Un astfel de dialog ii poate ajuta si pe viitor in formarea unor relatii care sa conteze cu adevarat si sa nu le mai consume timp pretios, adica relatii care sa le dea un sens in viata.

Capricorn – Maruntisurile trebuie ignorate

Nativii Capricorn au un autocontrol desavarsit, sunt foarte tacticosi, responsabili si disciplinati. Le place sa fie autodidacti iar cand sunt tristi devin pesimisti si isi pierd orice speranta ca raul ar putea sa nu existe. Si ei ar putea incepe sa analizeze prea mult lucruri marunte, care doar le complica existenta si s-ar putea pierde in astfel de inutilitati. Cel mai bine ar fi sa apeleze pentru ajutor la persoane in care chiar au incredere si sa se descarce, pentru ca altfel isi vor umple sufletul de amaraciune. Sa vorbeasca cu un psiholog bun sau cu un duhovnic cu har i-ar ajuta de asemenea, pentru ca acestia le-ar putea da anumite exercitii care sa ii faca sa vada si partea plina a paharului, sa fie mai optimisti si sa abordeze viata cu mai mult pozitivism.

Citește și:

Varsator – O lume doar a lor

Varsatorii sunt cei mai independenti oameni. Se crede despre ei ca se pot detasa de orice emotie ca sa traiasca in lumea lor, dar uneori sunt atinsi de cate o tristete adanca tocmai in propia interfata. Ii poate ajuta sa scrie intr-un jurmal to ceea ce simt, fara a se concentra pe ceva anume ci doar sa lase cuvintele sa curga pentru ca in timp vor vedea atat evolutia sentimentelor, cat si evolutia frazei, la inceput nimic din toate acestea nu este important, doar exteriorizarea si externalizarea propriilor ganduri si sentimente. De-a lungul anilor se pot simti utili daca trec peste egocentrism si ajuta cativa oameni intalniti pe nenumaratele lor drumuri din calatoriile initiatice pe care le fac.

Pesti – Artisti din nascare, traiesc prea mult in trecut

In general Pestii sunt intelepti, empatici si au spirit de artist. In timpul perioadelor de tristete se pot bloca cu usurinta in emotiile negative si isi pot aduce aminte deziluzii din trecut, peste care nu au trecut complet aparent si au o inclinatie catre pesimism. Isi plang mult de mila inainte de a izbucni cu adevarat in hohote de plans disperat. Daca vor medita sau vor sta de vorba cu un specialist si chiar isi vor tine un jurnal se poate sa se linisteasca, sa treaca peste ceea ce nu stiu si care nu ii poate oricum afecta si sa accepte viata pe care o traiesc o singura data.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc