Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Nu e usor sa iubesti un nativ al acestei zodii. Varsatorii sunt oameni care traiesc pentru viitor si se distanteaza foarte usor de trecut. Despre ei se poate spune ca priveste intotdeauna inainte motiv pentru care atunci cand se decid sa renunte la o relatie, exista posibilitati foarte mici sa mai acorde o a doua sansa. Sunt caracterizati de creativitate si au o latura artistica insa in acelasi timp, sunt mereu in pas cu tehnologia si au o imensa capacitate de a intelege cu exactitate ce se petrece in jurul lor. Acesti nativi asculta mai degraba de argumente rationale decat de sentimente insa acest lucru nu ii face lipsiti de emotii. De fapt, sunt paradoxal de emotivi insa pentru ca sunt introvertiti, acest lucru nu poate fi descoperit decat de oamenii care ii cunosc foarte bine.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Sufletele pereche al zodiei Varsator


Compatibilitate Varsator – Gemeni

Cuplul format dintre un Varsator si un nativ in Gemeni este ceea ce se numeste o pereche perfecta. Ambii nativi sunt oameni ai progresului, care isi fac planuri de viitor si care nu se dau batuti cu usurinta. Au firi puternice, motiv pentru care le va fi foarte greu sa ajunga la compromisuri insa pentru ca au acelasi fel de creativitate, cu siguranta vor gasi intotdeauna o solutie. Si unul si celalalt sunt comunicativi, motiv pentru care neintelegerile vor fi extrem de rare in acest cuplu.


Compatibilitate Varsator – Balanta

Varsatorul va aduce in viata nativului in Balanta puterea de a fi mai incisiv in timp ce acesta de pe urma il va invata pe Varsator ca trebuie sa se deschida mai des nu doar in fata oamenilor, ci in fata frumusetii in genral. Latura artistica si visatoare a Balantei va face casa extraordinar de buna cu natura progresista si rationala a nativului in Varsator astfel incat acest cuplu este bazat nu doar pe afectiune si sinceritate, ci si pe un schimb permanent de experienta.


Compatibilitate Varsator – Sagetator

Cel de-al treilea cuplu perfect pe care il poate forma un nativ in Varsator este cu o persoana nascuta in zodia Sagetatorului. Acesta de pe urma ii va deschide Varsatorului pofta pentru aventura si il va ajuta sa priveasca viata dintr-o perspectiva ceva mai optimista. In acelasi timp, nativul in Varsator va echilibra firea visatoare si imprastiata uneori o Sagetatorului cu caracterul sau echilibrat si rational. Intr-un astfel de cuplu, Varsatorul va fi partenerul dominant insa cu niciun chip nu va fi tiranic, posesiv sau gelos.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: