Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Varsator

Afla cum se potrivesc Varsatorii cu celelalte zodii.

Compatibilitate Varsator – Sagetator

Cel de-al treilea cuplu perfect pe care il poate forma un nativ in Varsator este cu o persoana nascuta in zodia Sagetatorului. Acesta de pe urma ii va deschide Varsatorului pofta pentru aventura si il va ajuta sa priveasca viata dintr-o perspectiva ceva mai optimista. In acelasi timp, nativul in Varsator va echilibra firea visatoare si imprastiata uneori o Sagetatorului cu caracterul sau echilibrat si rational. Intr-un astfel de cuplu, Varsatorul va fi partenerul dominant insa cu niciun chip nu va fi tiranic, posesiv sau gelos.

Povestile incendiare de dragoste ale zodiei Varsator

Compatibilitate Varsator – Varsator

Intr-un cuplu format din doi Varsatori, dezbaterile vor fi la ordinea zilei. Fie ca e vorba de noul model de masina electrica, de un film nou sau de o carte controverstata, doi Varsatori vor gasi intotdeauna subiecte de discutie. Niciunul dintre ei nu isi va pierde cumpatul si astfel, certurile lor vor parea mai degraba o serie de negocieri purtate la un inalt nivel diplomatic.

Citește și:

Compatibilitate Varsator – Capricorn

Priviti de la distanta, un Varsator si un Capricorn nu au foarte multe lucuri in comun insa relatie dintre acesti doi nativi va decurge foarte lin, surprinzator de lin chiar si pentru cei doi nativi. Ambitiosul Capricorn si Varsatorul plin de imaginatie vor functiona ca o echipa bine sudata insa in acelasi timp, ei trebuie sa gaseasca echilibrul intre natura traditionala si usor fixista a Capricornului si obiceiul Varsatorului de a trai cu un picior in viitor.

Incompatibilitate in dragoste cu zodia Varsator

Varsator – Scorpion

Din punct de vedere sexual si intelectual, acesti doi nativi sunt perfect ompatibili insa o poveste de dragoste intre ei se va naste destul de greu. Varsatorul este o fire puternica si nu va fi dispus sa isi concentreze intreg universul in jurul pretentiosului Scorpion. In acelasi timp, acesta de pe urma va avea nevoie de atentie pe care nu o va primi intotdeauna din partea Varsatorului si va fi tentat, potrivit firii sale, sa fie infidel, pacat pe care Varsatorul nu il poate ierta.

Citește și:

Foto interior si prima pagina kiuikson/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc