Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care iubesc neconditionat

Descopera modul in care iubeste fiecare zodie in parte!

Este deja stiut de toata lumea ca stelele si intregul Univers influenteaza viata oamenilor. In acelasi registru si semnul zodiacal spune foarte multe despre fiecare persoana in parte. Asta nu inseamna ca acesta determina ce fel de caracter are fiecare ci doar ca da trasaturile definitorii, cum ar fi modul in care iubeste cineva. Fie ca cineva este foarte pasional si un romantic incurabil fie ca il stapaneste gelozia, totul se poate citit in astre.

5 zodii care daruiesc dragoste neconditionata

zodii care iubesc neconditionat Foto: Deviant, Shutterstock

Taur

Taurii prefera sa aiba controlul asupra tuturor aspectelor din viata, dar le place intr-adevar sa urmareasca senzationalul si sa traiasca mereu la limita distractiei cu partenerul. Astfel ca atunci cand exista macar un pic de atractie au tendinta sa se indragosteasca pana peste cap. Sunt persoane foarte senzuale, care isi cunosc corpul extrem de bine si care cand se implica intr-o relatie serioasa se daruiesc cu totul, fara sa astepte mare lucru in schimb. Se lasa purtati de val si fac tot ce ii place partenerului. Le place totusi sa faca lucruri rafinate, sa mearga la restaurante scumpe si sa aiba cele mai luxoase haine si bijuterii. Ar prefera sa se stabileasca cu partenerul intr-un loc mai retras, la tara si in mod clar sa locuiasca la curte, unde sa aiba propria gradina de flori si zarzavaturi, pentru a putea fi in libertatea oferita de natura. Sunt stabili emotional, calmi si decisi atunci cand isi propun ceva.

Citește și:

Gemeni

Acesti nativi sunt persoane foarte amuzante, cu care toata lumea si-ar dori sa fie. Au un talent incredibil la a purta conversatii care mai de care mai interesante si nu raman niciodata in pana de idei pentru petrecerea timpului liber. Pe deasupra, impresioneaza pe toata lumea cu optimismul lor si vastele cunostinte. Dar sunt genul de romantic incurabil, care uraste sa ramana singur, deci cand se indragostesc au tendinta sa se ataseze mult mai mult decat ar trebui de partener, asta pentru ca iubesc neconditionat si nu pot trai fara jumatatea lor. Trebuie sa isi aminteasca sa nu fie lacomi cu timpul perechii lor, pentru ca fiecare om are nevoie si de timp petrecut de unul singur sau doar cu cativa prieteni foarte apropiati iar oricine mai are si cativa prieteni dinainte de relatia actuala, prieteni pe care e bine sa si-i mentina, deoarece nu se stie niciodata unde poate duce o relatie sau cat dureaza ea.

Citește și:

Leu

Leii gasesc cu usurinta dragostea, datorita magnetismului pe care il au si a faptului ca sunt sufletul oricarei petreceri si iubesc sa fie in centrul atentiei. Au un sarm aparte, incredere in sine crescuta, dau dovada de caldura sufleteasca si sunt un partener loial, care cand se indragosteste o face din toti porii. Ii place in mod clar sa beneficieze de libertate, dar odata ce pun ochii pe cineva fac totul pentru a le fi bine si nu renunta la prima greutate ivita. Pot deveni usor gelosi si isi protejeaza relatia in fata oricui cu toate armele pe care le au la indemana, pentru ca pretuiesc dragostea mai presus decat orice si simt mereu nevoia sa li se aduca aminte cat de mult sunt adorati. Au ce-i drept un ego foarte mare, dar aceasta calitate este in general apreciata de cei din jur.

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc