Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care iubesc neconditionat

Descopera modul in care iubeste fiecare zodie in parte!

Fecioara

Incearca sa para detasate, dar de fapt se tem extrem de tare sa nu ramana vreodata singure si vulnerabile. Sunt persoane de care nu iti dai seama usor ce vor, dar cand se indragostesc o fac din tot sufletul. Cateodata, partenerul devine frustrat pentru ca nu este sigur de ceea ce gandeste Fecioara de langa el, insa acest lucru se rezolva usor printr-o conversatie lamuritoare si deschidere catre comunicare, una dintre cele mai imprtante parti intr-o relatie. Fecioarele iubesc cu patima si neconditionat, se agita, se consuma, fac totul pentru binele relatiei in care sunt si fericirea partenerului, dar le place sa li se recunoasca din cand in cand aportul adus. Le este mai usor sa planifice fiecare pas, eventual sa devina posesive si geloase decat sa ramana pur si simplu calme si fericite, deoarece prefera relatiile agitate. Cu toate acestea, sunt bune la suflet, rabdatoare si usor de iubit, doar ca trebuie sa li se aduca aminte asta.

Citește și:

Scorpion

Scorpionii sunt foarte senzuali si se implica foarte mult in relatiile pe care la au, tind chiar sa actioneze inainte sa isi asculte inima sau mintea. Dragostea este totul pentru ei, sunt extrem de pasionli si relatiile lor sunt caracterizate de dramatism si agresivitate. Isi pot pierde usor capul dupa cineva si chiar atunci realtia lor incepe sa scartaie. Asta ii deranjeaza foarte putin intrucat isi revin foarte repede dupa o despartire si isi gasesc la fel de rapid pe cineva care sa-i aline. Sunt foarte incapatanati si obisnuiti ca lucrurile sa iasa cum isi doresc ei. De cele mai multe ori abordeaza problemele in dragoste cu mult calm si iubesc peste masura admisa de lege. Cel mai bine s-ar potrivi cu un Peste sau un Rac, pentru ca i-ar tempera perfect.

Foto prima pagina: brickrena, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc