Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Berbec

Afla cum se potrivesc Berbecii cu celelalte zodii

Cu siguranta Berbecii sunt cei mai pasionali nativi ai zodiacului iar acest lucru se aplica in fiecare aspect din vietile lor, nu doar pe plan amoros. Cei nascuti sub aceasta zodie traiesc din plin si se bucura de fiecare secunda. Sunt independenti si foarte incapatanati, cauta intotdeauna originalitatea si ineditul pentru ca se pot plictisi destul de repede. Se imprietenesc usor cu oamenii si nu duc niciodata lipsa de parteneri. Marele lor defect este ca de multe ori, Berbecii sunt infideli insa in apararea lor, sunt discreti si incearca pe cat posibil sa isi protejeze partenerii de cuplu sau de aventura. Nu isi fac planuri pe termen lung si le place sa se lase dusi de val astfel incat nu le place sa fie nevoiti sa ia decizii, cu atat mai putin in situatii sub presiune.

Sufletele pereche al zodiei Berbec

Berbec – Gemeni

Un cuplu format dintr-un Berbec si un nativ in Gemeni poate fi descris prin populara expresie „sacul si peticul” iar asta nu e rau deloc. Ambii nativi sunt doritori de aventura si au nevoie de stimulare permanenta pe care o vor primi din plin in aceasta formula. Faptul ca prin definitie niciuna dintre aceste zodii nu este neaparat fidela nu va avea niciun impact in acest cuplu pentru ca stiu cum sa se tina unul pe altul pe jar si cu siguranta nu vor avea timp sa se plictiseasca. In acest cuplul Berbec-Gemeni, e greu de stabilit cine e partenerul dominant motiv pentru care balanta puterii va fi destul de echilibrata.

Citește și:


Berbec – Sagetator

Cuplul format dintr-un Berbec si un Sagetator functioneaza pe acelasi principiu ca cel format din Berbec si Gemeni cu o singura exceptie: Sagetatorii sunt mai fideli decat acestia de pe urma. Totusi, Sagetatorii sunt mereu pregatiti pentru o noua aventura, vor sa exploreze si sa incerce in permanenta lucruri noi iar acest lucru este complet pe placul Berbecilor. Alaturi de Sagetatori, acestia isi vor descoperi setea pentru cultura si li se va deschide apetitul pentru cunoastere. In acelasi timp, langa Berbeci, Sagetatorii vor invata sa fie mai creativi si mai impulsivi atunci cand vine vorba de planuri si decizii.

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc