Setari Cookie-uri

Harta astrala a iubirii: Compatibilitatea in dragoste a zodiei Berbec

Afla cum se potrivesc Berbecii cu celelalte zodii

Berbec – Leu

Daca acesti doi parteneri vor reusi sa treaca peste orgoliile lor cu siguranta vor trai fericiti impreuna pana la adanci batraneti. In ceea ce priveste aroganta si mandria, cele doua zodii sunt aproape egale. Atat Berbecii cat si Leii sunt persoane sociale asa ca vor iesi deseori impreuna si vor sti cum sa se distreze. Nu se vor plictisi niciodata unul cu celalalt si au un atu pe care putine ale cupluri de zodii le au: stiu cat de importante sunt complimentele pe care le vor oferi din plin si cat de mult conteaza sa-i arati partenerului de cuplu cat de mult il apreciezi chiar si pentru gesturile foarte mici de tandrete.

Povestile incendiare de dragoste ale zodiei Berbec

Berbec – Berbec

Ca sa fie lucrurile limpezi din capul locului, trebuie mentionat faptul ca sunt sanse destul de mici pentru doi Berbeci sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti. In ciuda acestui lucru si indiferent daca povestea lor de dragoste va dura 10 ani sau 10 zile, va fi o poveste de dragoste unica in vietile lor. Pasiunea va atinge cote inalte insa in acelasi timp, certurile dintre doi Berbeci pot tine in picioare toata strada. Ca sa ramana impreuna, trebuie sa invete sa negocieze, sa fie diplomati si sa fie deschisi la compromisuri iar toate aceste eforturi ii pot obosi in cele din urma peste masura.

Citește și:

Berbec – Capricorn

O relatie clasica intre aceste doua semne e aproape imposibila insa atractie sexuala dintre ei nu le va da practic de ales. Cei doi se vor apropia datorita pasiune toride dintre ei si datorita laturii intelectuale insa intreaga poveste se poate transforma intr-o lupta pentru putere. De altfel, fiecare Capricorn are nevoie de un Berbec la un moment dat care ii va arata acestuia ca dincolo de fata rece si organizata se ascunde o inima pasionala. In acelasi timp, Berbecii vor fi incurajati de ambitia nemasurata a Capricornilor si isi vor dori sa se ridice permanent la standardele inalte ale acestora.

Incompatibilitatea in dragoste a zodiei Berbec

Berbec – Rac

Chiar daca se iubesc, Berbecii si Racii se pot rani reciproc. Racii posesivi vor incerca sa puna stapanire pe vietile Berbecilor pentru ca acestia de pe urma nu vor sti cum sa le castige increderea. In plus, Berbecii vor raspunde acestor tentative de asalt cu indiferenta si chiar infidelitate, doua dintre cele mai rele lucruri pe care i le poate face cineva vreodata unui Rac.

Citește și:

Foto interior si prima pagina Eugene Partyzan/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc