Setari Cookie-uri

Horoscopul mitologic: Ce fiinta supranaturala esti?

Descopera ce fiinta supranaturala esti in functie de ziua in care te-ai nascut!

Daca intotdeauna ati considerat ca sunteti neintelese, ca aveti o latura ascunsa ce se zbate sa iasa la suprafata sau ati observat ca aveti ceva puteri miraculoase, ei bine aflati ca este posibil sa fie din cauza echivalentului in mitologie a zilei in care sunteti nascute. Orice patron spiritual isi pune amprenta in mod decisiv asupra voastra merita luat in seama. Vedeti mai jos de cine apartineti apoi lasati-va imaginatia sa zburde fericita pe taramuri de mult uitate.

Horoscop mitologic: ce fiinta fantastica te simbolizeaza

horoscop mitologic Foto: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Luni – Amarok

In mitologia inuita Amarok este Marele Lup Cenusiu, care se presupune ca urmareste si devoreaza orice persoana care se aventureaza singura prin padure. Spre deosebire de lupii adevarati, care vaneaza numai in haita acesta isi urmareste singur prada. Asemenea lui, cei nascuti lunea au tendinta sa fie mai singuratici, dar poseda in schimb un sarm iesit din comun. Sunt independenti si foarte siguri pe fortele lor, ceea ce se vede in atitudinea lor, pentru ca emana incredere prin toti porii. Acestor oameni le place de obicei sa iasa singuri la plimbare sub clar de luna si eventual sa cucereasca pe cineva printr-o simpla privire, in acest fel demonstrand si faptul ca au o mare ambitie ca toate lucrurile sa iasa cum isi doresc ei. Precum Amarok, cei nascuti in zilele de luni de peste an capacitatea ca daca isi doresc sa devina mari leaderi ai societatii sa o poata face si in plus sunt foarte atasati de familie, isi protejeaza copii cu orice pret.

Citește și:

Marti – Dragon

Femeile nascute martea sunt pasionale si sigure pe ele, dar nemiloase precum un Dragon cand se razbuna. Aceasta creatura legendara are corp de sarpe, picioare de reptila si aripi de pasare iar cei si cele nascute in a doua zi a saptamanii sunt de obicei firi alunecoase, care odata ce nu le convine ceva tind sa isi ia imediat zborul. Oamenii se mai aseamana cu acest „animal” prin faptul ca odata enervati scot flacari pe nas si pe gura si nu se mai abtin de la nimic, daca sunt calcati pe coada raspund cu cel putin aceeasi moneda, daca nu chiar mai rau, deoarece sunt foarte mandri si orgoliosi. Dragonii au in numeroase culturi semnificatii religioase si reprezinta forta bruta a naturii, religiei si Universului iar cei asociati lui poseda o mare intelepciune si traiesc mult timp. De obicei au diverse puteri magice sau supranaturale, precum cititul mintii, vazutul in viitor sau puteri vindecatoare.

Citește și:

Miercuri – Sphinx

Cei nascuti miercurea stapanesc bine cuvintele, drept pentru care pot profesa cu incredere in domenii precum relatiile publice si vanzarile. Pentru ca imprumuta de la Sphinx taria trupeasca a leului vor fi siguri ca orice cariera isi vor alega nu se vor imbolnavi prea usor si vor rezista stresului de la locul de munca, dar si sarcinilor zilnice pe care le presupun o familie si o casa proprie. Ca tot veni vorba despre viata personala, aceste persoane domina in dragoste si se impun intr-o relatie, pentru ca sunt firi care stiu sa manipuleze cu succes pe oricine astfel incat sa se faca totul precum vor ele, fara insa ca partenerul sa simta ca renunta la ceva ci pur si simplu sa creada ca asa a dorit el sa se intample lucrurile. Cei care nu se supun dorintei celor nascuti miercurea vor avea parte de izgnonire din partea acestora si vor decadea din gratii, deoarece este inacceptabil sa fie cineva mai presus decat ei.

Citește și:

Joi – Unicorn

Aceasta creatura legendara descrisa inca din antichitate ca un cal alb cu aripi si un corn mare, rasucit in frunte, este simbolul clasic pentru puritate si delicatete. Drept urmare, cei nascuti joia sunt suflete pure si sincere, pe care doar un suflet la fel de curat le poate cuceri. Sunt incapatanati si atunci cand isi propun ceva duc pana la capat, nu se dau batuti la prima greutate ivita, desi nu ar calca peste cadavre doar ca sa isi indeplineasca un moft. Datorita sufletului mare pe care il au, a blandetii si a dorintei de a-i ajuta pe altii, persoanele nascute joia sunt ocrotite de cei din jurul lor si au multi prieteni. Au posibilitatea sa se faca doctori, pentru a-i ajuta si mai mult pe cei mai putin norocosi si eventual a-i trata gratuit atunci cand observa vreo problema de sanatate.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc