Setari Cookie-uri

Horoscopul mitologic: Ce fiinta supranaturala esti?

Descopera ce fiinta supranaturala esti in functie de ziua in care te-ai nascut!

Vineri – Succubus

Printre placerile vinovate ale celor nascuti vinerea este cucerirea iremediabila a persoanele de sex opus, mai ales sa le faca sa viseze, chiar cu ochii deschisi la frumusetea lor. Se folosesc in acest scop de sexualitatea pe care sunt foarte constienti ca o au si nu se dau in laturi cand vine vorba de o cina romantica la lumina lumanarilor, intr-un restaurant scump, momentul perfect pentru a-si etala feminitatea intr-o rochie lunga, eleganta. Aceste doamne se vor folosi de toate atuurile pentru a-l cuceri pe alesul inimii lor: vor apleca usor gatul intr-o parte si il vor mangaia singure dandu-si parul peste umar, isi vor lua un decolteu adanc pentru a atrage privirile domnilor, dar niciodata nu il vor combina cu o fusta foarte scurta, deoarece stiu ca trebuie sa fie misterioase, finute nu libidinoase si prefacute.

Citește și:

Sambata – Manticora

Aceasta fiinta misterioasa cu cap de om cornut si corpul de leu cu coada de scorpion este patronul spiritual al celor nascuti sambata. Cele care au norocul acesta sunt seducatoare si inteligente peste medie, capabile sa imprastie spini otravitori cu o singura vorba. Alte aspecte ale personalitatii acestor devoratoare de suflete variaza in functie de substraturile psihologice: daca a crescut sau nu intr-o familie iubitoare influenteaza modul in care reactioneaza la complimente si felul in care se comporta cu cei dragi, in functie de studiile pe care le are poate fi mai mult sau mai putin parsiva. Dar toate, din cauza orgoliului nemasurat au si defectul de a vorbi mult si prost uneori, iar din punct de vedere fizic din pacate nu au o dantura perfecta insa detin cel mai lung si delicat gat.

Duminica – Emere

Cele care sunt nascute duminica sunt precum un vesnic copil inocent. Traiesc fiecare clipa la maxim si se bucura de orice mic dar, pentru ca inteleg semnificatia lui si faptul ca gestul conteaza. Iubesc targurile, bazarurile si talciocurile deoarece le face cu ochiul orice este mic si colorat. Datorita sufletului curat pe care il au pot trai experiente extrasenzoriale si pot comunica cu cei morti prin ruperea barierei dintre lumea fizica si cea spirituala. Pe langa acestea, pot avea si o latura mai putin cunoscuta de cei din jur, anume aceea de razbunator, dar iubitor, nestatornic, dar dornic de dragoste, de un suflet pereche doar al lor, fiindca isi doresc tot ce este mai bun dintre Rai si Pamant. Oricum ar fi, poseda puteri adevarate, care le seaca de vlaga daca le folosesc prea des si de cele mai multe ori isi gasesc sfarsitul intr-o zi superba, care in rest este plina de momente extraordinare pentru toata lumea.

Citește și:

Foto prima pagina: Melkor3D, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc