Setari Cookie-uri

Horoscopul armoniei: Cum te influenteaza intrarea lui Jupiter in Balanta?

Afla cum va afecta fiecare zodie in parte intrarea lui Jupiter in Balanta!

Pe data de 9 septembrie Jupiter a parasit zodia Fecioara pentru a intra in Balanta, unde va ramane pana pe data de 11 octombrie 2017. Tranzitul acestei planete este considerat important deoarece ii ia aproximativ 12 ani sa traverseze intreg zodiacul, timp in care poate usura luarea anumitor decizii, inceperea unor proiecte, initiativa mai mare si poate oferi noi posibilitati pentru dezvoltare, datorita imensei dorinte de a face lucruri noi.

Intrarea lui Jupiter in Balanta: cum influenteaza fiecare zodie

intrarea lui Jupiter in balanta Foto: Vadim Sadovski, Shutterstock

Berbec

Cu Jupiter in zodia diametral opusa este de la sine inteles ca norocul se va lasa asteptat. Atunci cand aceasta planeta este opusa unei zodii, ii face pe respectivii nativi sa fie cam visatori, predispusi la a face planuri, dar a nu le duce pana la sfarsit. Din pacate ii face sa aiba incredere in cine nu ar trebui, drept urmare se entuziasmeaza la idei proaste, fara sanse de reusita. Asadar, Berbecii ar trebui sa fie prudenti, sa-si calculeze fiecare pas macar pana la sfarsitul anului, sa nu creada tot ce li se spune si sa investeasca foarte chibzuit. Indicat ar fi sa isi aleaga cu grija anturajul, pentru a nu avea apoi dezamagiri mai mari, mai ales la locul de munca, unde este posibil sa fie nevoiti sa aleaga oamenii cu care sa lucreze. Bine ar fi sa aiba grija si in relatia pe care o au, pentru ca este posibil ca partenerul sa se simta neglijat si deci relatia lor sa sufere. Pentru a o condimenta putin ar putea sa aiba mai multa grija de propria peroana si sa faca uneori cate ceva mai trasnit sau sa puna in scena o seara romantica.

Citește și:

Taur

Taurii ar trebui sa inceapa sa-si faca economii, deoarece atata timp cat Jupiter a fost in Fecioara foarte multi si-au dat demisia pentru a-si incepe cariera intr-un nou domeniu, dar acum s-au trezit fara un loc de munca stabil. Asadar e posibil sa viseze la o recompensa ce sa intarzia sa apara si trebuie sa se asigure ca au din ce trai pana atunci. Nu trebuie sa isi piarda insa speranta, pentru ca la un moment dat vor avea parte de succes in tot ceea ce si-au propus si vor fi foate fericiti, chiar daca le-au fost inselate asteptarile pana de curand. Daca au intrat de curand intr-o noua relatie amoroasa aceasta va inflori in tranzitul lui Jupiter si este posibil sa le aduca chiar dorinta de a trai impreuna, a se casatori sau a face un copil sau sa inceapa o afacere promitatoare impreuna. Pentru a economisi in pregatire noii vieti pe care vor sa o inceapa pot sa se foloseasca de diverse cupoane de reduceri si sa urmareasca promotiile de la produsele care ii intereseaza. In aceasta perioada vor avea o dorinta extrema sa se distreze si sa se simta bine iar pentru asta isi vor face un abonament la cea mai apropiata sala, ca sa fie in cea mai buna forma fizica a lor.

Citește și:

Gemeni

Pentru Gemeni aceasta perioada va fi una foarte buna din punct de vedere psihic se vor simti excelent, vor fi bine dispusi si increzatori in fortele proprii. Cat despre starea de sanatate, aceasta va fi una foarte buna si ii va ajuta sa isi duca la indeplinire toate planurile amanate in utlima vreme din cauza lui Saturn, care trecea prin Sagetator. Tranzitul lui Jupiter prin Balanta va fi unul benefic pentru acesti nativi, ii va ajuta in vremurile grele sa realizeze multe proiecte de munca, dar le va aduce si buna armonie in familie, cu o atmosfera foarte joviala, pace si armonie printre cei dragi. Vor simti nevoia sa impartaseasca cu toti apropiatii reusitele lor si sa le fie recunoscute meritele. Acum va veni moemntul in care toate datoriile se vor intoarce deci buzunarele cor fi din nou pline de bani pe care ii vor putea cheltui pentru a se distra putin, deoarece merita. Orice investitie imbobiliara se va dovedi una de viitor, mai ales daca contractul va fi verificat in prealabil de un avocat experimentat. Cat despre viata sentimentala, aceasta merge spre bine si cei singuri isi vor gasi perechea daca vor deschide bine ochii la cei din jur.

Citește și:

Rac

Jupiter a fost acum trei ani in zodia Racului iar acum ii invita pe cei nascuti in aceasta zodie sa aiba din nou incredere in el. Insa aceasta alianta se poate dovedi pacalitoare, deci ar trebui sa fie foarte atenti Racii cand isi aleg prietenii, cand primes cpropuneri de colaborare si sa nu creada nici macar o secunda ca pot face mai multe lucruri in acelasi timp, deoarece altfel risca prea mult sa esueze in tot ceea ce-si propun. Probabil ca vor avea multe idei noi si vor dori sa se implice in mai multe proiecte de munca pentru a iesi in evidenta in ochii sefilor, dar daca nu isi aleg bine tintele vor esua lamentabil. Nici in partea sentimentala nu vor sta foarte bine, intrucat Jupiter este posibil sa ii determine sa ajnga la o despartire in termeni nu tocmi amiabili. Ar trebui sa evite sa-si faca planuri de viitor, pentru ca nu este perioada propice sa-si intemeize o familie. Este de retinut ca in ceea ce priveste munca ar fi mai bine sa ramana unde sunt si sa nu-si puna sperantele intr-o avansare, pentru ca este posibil sa se lase asteptata prea mult si astfel sa le creeze frustrari la locul de munca, mai ales daca aceasta tine de persoane nou venite in firma, pe care abia le-au cunoscut.

Citește și:

Leu

Jupiter va face ca pentru Lei sfarsitul anului 2016 si inceputul lui 2017 sa fie unul foarte interesant din toate punctele de vedere. Aceasta planeta va da o lectie despre viata foarte importanta si anume aceea ca daca te-ai implicat in ceva cu toata inima si ai muncit cu drag si spor recompensele vin, desi uneori se mai lasa asteptate. Pe de alta parte, daca nu faci nimic cu viata ta nu te poti astepta ca aceasta sa se imbunatateasca singura peste noapte ea va ramane la fel ca pana acum, uneri jalnica, alteori sclipitoare si este posibil ca un Leu veritabil sa fie dezamagit de acest lucru. Oricum, Jupiter aduce de obicei o pace si o liniste interioara care calmeaza acesti nativi si le ofera optimism, ca viata poate fi mai buna. Asadar, nativii acestei zodii vor avea de acum incolo o viata mai buna daca se vor implica catusi de putin in asta si vor dori sa isi schimbe atitudinea fata de lumea inconjuratoare, sa vada mai degraba partea plina a paharului. Vor gasi posibile solutii la probleme si conflicte mai vechi, care le afectau viata sentimentala iar viata amoroasa va fi una cel putin la fel de buna ca si pana acum. Viata profesionala va lua avant mai ales daca deja au trimis cv-uri la companii de renume, petru ca acestea le vor oferi salariul de care au nevoie pentru a if fericit.

Citește și:

Fecioara

Unul dintre cei mai buni ani ai Fecioarei a fost cel care tocmia a trecut deci de acum incolo e timpul sa puna in aplicare tot ce a invatat pana acum si sa profite de tot ceea ce Jupiter a adus in viata ei. Conjunctia acestei planete cu un alt semn zodiacal este totusi de bun augur si se pot intampla foarte multe lucruri bune: un nou loc de munca, cresterea veniturilor, absolvirea unui curs, obtinerea unei diplome mult visate, gasirea jumatatii sau chiar nasterea unui copil. Acum este momentul potrivit sa arate ca tot ce i s-a intamplat bun nu a fost o coincidenta, ca a meritat cu varf si indesat totul si ca acum nu se va culca pe o ureche. Acest tranzit a lui Jupiter rezerva celor nascuti in Fecioara multe lucruri bune, dar si cateva neplaceri provocate de amestecul celeorlate planete. In dragoste totul ar trebui sa mearga foarte bine si chiar relatiile de familie sa se imbunatateasca daca va exista dorinta de comunicare. Orice investitie financiara va fi una favorabila mai ales in imobiliare, pentru ca ingeneral Fecioarele sunt foarte chibzuite si aleg in cunostinta de cauza. In ceea ce priveste forma fizica, aceasta va fi una foarte buna.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc