Setari Cookie-uri

Horoscopul armoniei: Cum te influenteaza intrarea lui Jupiter in Balanta?

Afla cum va afecta fiecare zodie in parte intrarea lui Jupiter in Balanta!

Balanta

Multi dintre nativii aceste zodii asteptau cu nerabdare acest an, pentru ca unul mai favorabil se poate intampla doar peste inca 12 ani. Acesta este inceputul unei noi etape din viata Balantelor, momentul in care se vor dezvolta din toate punctele de vedere, nu doar financiar. Acum pot lasa libera imaginatia, sa viseze la noi trepte ale evolutiei, pot renunta la prieteniile false in favoarea unora mult mai bune pentru ele, este perioada optima in care se pot elibera de asa zisii prieteni toxici pentru a gasi noi persoane alaturi de care sa isi atinga potentialul cel mai inalt. Acum se pot maturiza si acum isi vor gasi noi drumuri in viata. Dedicarea cu care se vor implica in diverse proiecte sociale le vor aduce beneficii la care nici nu sperau, vor cunoaste oameni capabili sa ii ridice din viata mizerabila in care unii dintre ei traiesc mai ales ca la munca vor avea ocazia sa aleaga persoanele cu care sa lucreze. Cu siguranta vor gasi ceea ce cautau de ceva vreme si anume linistea interioara de care aveau atata nevoie. Aceasta va fi adusa de un nou loc de munca, ce va veni cu multa bucurie si va fi primit cu bratele deschise, mai ales ca va veni si cu un salariu mai mare. Este bine ca Balantele sa nu se complaca in situatie si sa nu se plafoneze, ci sa profite de fiecare ocazie ivita, pentru ca se vor mai intalni cu ea abia este 12 ani.

Citește și:

Scorpion

Acest an n-ar trebui sa fie foarte important pentru Scorpioni, dar de fapt este anul in care Universul se pregateste pentru perioada ce va incepe la sfarsitul anul 2017. Deci aceste este un al al pregatirilor, un an in care pot incepe sa se gandeasca la o noua viata sau o schimbare majora in viata lor, deoarece asa nu mai pot continua. Pot incepe sa dea frau liber ideilor noi, sa se implice in cat mai multe proieste atat la munca cat si in viata personala, proiecte care insa se vor putea realiza abia anul urmator. Deci acesti nativi ar trebui sa traiasca urmatoarele luni cu cat mai mult optimism, sa nu se descurajeze daca lucrurile par sa mearga mai incet in toate domeniile, mai ales pe partea economica, deoarece ei traiesc acum ca intr-o poveste de dragoste, tachinari la tot pasul, dar cu deznodamant fericit. Trebuie sa depuna toate eforturile pentru ca povestea lor de dragoste sa avanseze si sa treaca la un pas superior, la fel ca parteneriatele de afacere. Altfel ceea ce vad ca stagneaza ar fi bine sa renunte la ele, pentru a face loc oamenilor cu adevarat importanti. Aceste luni ii vor face pe nativi sa inteleaga mult mai usor anumite lucruri, sa isi dea seama pe cine se pot baza si totusi sa nu ia decizii pripite. Un an trecede fapt foarte repede si tocmai de aceea trebuie sa fie optimisti cu gandul la ce le rezerva viitorul.

Citește și:

Sagetator

Sagetatorii inca simt influentele pozitive ale lui Jupiter in Fecioara, dar perioada care urmeaza, chiar daca nu este chiar atat de buna precum precedenta rezerva inca niste surprize pentru aceasta zodie. In lunile urmatoare Sagetatorii trebuie sa se astepte la un chef nebun de viata, la multe petreceri si mult ras, o fericire care revine treptat in inima lor daca de ceva vreme se simteau abatuti. Din punct de vedere fizic se vor simti din ce in ce mai bine, vor dori sa faca mai mult sport, poate chiar isi vor face un abonament la sala de forta, vor vrea sa incerce aventuri precum cataratul pe un munte inalt, pentru a simti ca traiesc si a se tonifia, eventual impreuna cu partenerul de viata. In schimb cei singuri vor avea nenumarate posibilitati sa isi cunoasca partea mai buna, acel cineva care ii completeaza si cu care sa poata vizita locuri noi. Vor observa ca daca zambesc mai mult si sunt cel putin multumiti de propria persoana lumea ii va observa mai usor, deoarece vor emana sentimente mai bune si se vor deschide sufleteste. Acest lucru se va intampla probabil datorita faptului ca isi vor schimba look-ul , stilul de imbracaminte, modul de a se machia si alte asemenea, lucruri care vor face ca si la munca totul sa mearga ma bine, prin urmare se vor simti mai integrati in colectiv. Daca nu au inca un loc de munca n-ar trebui sa dispere, deoarece isi vor gasi in curand unul, mai ales daca vor profita de toate ocaziile ce li se vor oferi ca sa iasa in evidenta, daca vor trimite cv-uri peste tot si daca se vor duce la interviurile stabilite.

Citește și:

Capricorn

Pana cand Jupiter va intra in Capricorn mai sunt inca trei ani, iar in acest timp nativii acestei zodii nu vor beneficia in mod deosebit de influenta lui. Ce-i drept nu poate fi tot timpul ca anul trecut cand au beneficiat din plin de pe urma faptului ca Jupiter era in Fecioara si au avut foarte mult noroc. Deci acesta este un an in care Capricornii pot face tot ce le trece prin cap, se pot implica in orice proiect la munca si vor vedea in sfarsit rezultatele unora mai vechi. Este totusi o perioada in care trebuie sa depuna eforturi mari si sa se implice cat de mult pot odata ce intra in componetna unei echipe cu o misiune speciala. Cat despre viata amoroasa nu ar trebui sa ia decizii majore acum, ar trebui sa isi clarifice sentimentele ca mai apoi sa nu regrete nimic. Desigur ca ar fi de preferat ca relatia lor sentimentala sa treaca la un alt nivel, dar daca vreunul dintre parteneri nu este inca pregatit pentru acest pas este mai bine sa ramana in situatia actuala sau sa incheie cu stil relatia, pentru a nu simti apoi ca s-au dus cei mai frumosi ani. Ar trebui sa fie calmi si eventual sa faca ceva penttru a se detasa de lumea fizica si a pasi intr-o noua viata cu mintea limpede dupa ce au purtat o discutie lamuritoare cu partenerul de viata. In privinta banilor, acestia nu se vor inmulti prea mult, mai ales in cazul celor care lucreaza pe cont propriu, au un PFA sau sunt zilieri. Asta nu le va influenta insa starea de spirit, care va fi in continuare buna.

Citește și:

Varsator

Asemenea Gemenilor cei care sunt nascuti in zodia Varsatorului vor beneficia de influenta lui Jupiter in masura limitata, pentru ca Saturn li se opune. Cei singuri, care nu s-au putut atasa de nimeni de foarte mult timp vor fi acum liberi si disponibili sa intalneasca pe cineva cu care sa isi uneasca destinele, dar in afara ariei normale de miscare, intr-o calatorie in care isi vor face si noi prieteni interesanti si prin intermediul carora vor cunoaste pe cineva drag sufletului lor. Daca sunt deja implicati intr-o relatie serioasaaceasta se va imbunatati si vor dori sa se mute impreuna, sa stabileasca data casatoriei, sa faca un copil impreuna sau sa se inscrie impreuna la cursuri de dans ori macar unul dintre ei sa isi ia carnetul de conducere. Vor fi cu adevarat plini de energie, idei noi si initiative apreciate, dar va trebui sa aleaga cu atentie in ce sa se implice, ca sa nu se epuizeze si sa-si investeasca toate fortele in proiecte promitatoare, care le pot aduce multe beneficii. Vor avea de asemenea oportunitati excelente la locul de munca, care daca vor profita de ele le vor spori veniturile. Vor fi intr-o forma fizica de invidiat si vor dori sa investeasca mai multi bani in propria persoana.

Citește și:

Pesti

Anul care s-a incheiat nu a fost tocmai favorabil pentru Pesti, deoarece Jupiter era a polul opus, ceea ce le-a adus multe dureri de cap si probleme marunte de toate felurile, ceea ce i-a obosit. Odata cu tranzitul lui Jupiter prin Balanta lucrurile se schmba in bine, vor fi liberi si capabili sa faca tot ce isi doresc, deoarece vor intelege ca lucrurile sunt pe care sa se schimbe in toata lumea. Vor gasi treptat solutii la toate problemele si asta le va spori incredera in fortele proprii si ca totul va fi bine. Anumite persoane or iesi in evidenta si vor dori sa ajute acesti nativi sa fie fericiti, sa fie mai optimisti si sa redescopere ca viata este plina de sens. Daca sunt persoane foarte puternice si stabile emotional atunci vor redescoperi bucuria de a trai alaturi de prieteni momente unice precum logodna cuiva, aniversarea sau nasterea unui copil. Cu siguranta au existat neintelegeri in cuplu si in familie, dar acum toate vor disparea de la sine, deoarece Pestii vor fi capabili sa ramana calmi.

Citește și:


Foto prima pagina: ladyphoto, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc