Setari Cookie-uri

Top 5 zodii cu noroc la bani in luna octombrie 2016

Afla ce zodii au noroc pe plan financiar in octombrie!

Saturn este planeta responsabila pentru aducerea veniturilor in casele fiecarui nativ al horoscopului si pentru economii in general. Oricum, orice planeta poate avea influnte asupra acestui aspect, in functie de semnul zodiacal al fiecaruia. Venus este responsabila pentru cresterea economiilor, chiar daca orice alta planeta are capacitatea de a creste aceste fonduri in functie de ascendentul fiecarei persoane. Saturn controleaza finantele celor din Berbec si Pesti, Jupiter aduce bani in viata Taurilor si a Varsatorilor, Venus are grija de Raci si Sagetatori la acest capitol, Mercur stapaneste casa banilor la Lei si Scorpioni, Marte influenteaza buna starea celor din Gemeni si Capricorn, Luna se ocupa de Fecioare si Balantele primesc bani in general de la Soare.

Horoscop octombrie 2016: 5 zodii cu noroc la bani

zodii cu noroc la bani in octombrie Foto: pickselstock, Shutterstock

Citește și:

Taur

Octombrie 2016 este o luna excelenta pentru munca, deci promitatoare in privinta finantelor venite de pe urma unei promovari. Taurii vor avea mult de munca, dar vor fi satisfacuti de recompense dupa ce isi vor indeplini cu usurinta toate sarcinile. Eforturile lor vor fi apreciate de cine trebuie si rasplatite pe masura. Jupiter, Soarele si Mercur vor avea grija de aceste aspecte, pentru ca vor fi in tranzit prin casa banilor. Daca vor lucra in echipa, Taurii nu vor avea de ce sa se teama, intr-adevar vor imparti faima obtinuta, dar cu cat treba va fi mai bine si mai repede facuta cu atat banii vor veni mai repede si mai multi, mai ales in prima parte a lunii. In a doua jumatate a lunii Venus va faca o conjunctie cu conducatorul casei carierei din Taur pentru a fi siguri de succesul acestor nativi si pentru a asigura acea promovare aducatoare de un salariu mai mare. Acest lucru se va realiza prin imbunatatirea statusului celor vizati, a prestigiului si a posibilitatilor de a se face remarcati. Trebuie sa aiba insa grija la cum isi impart veniturile obtinute, deoarec multi isi pierd capul odata cu imbogatirea si uita ca au anumite responsabilitati, cum ar fi o familie de intretinut sau niste rate de platit.

Citește și:

Gemeni

Gemenii vor avea noroc din punct de vedere profesional in aceasta luna si asta inseamna o prima sau chiar o avansare aducatoare de un salariu mai mare. Mercur, cel care influenteaza cel mai mult aceasta zodie este intr-o casa norocoasa alaturi de Soare si Jupiter, in timp ce Venus, cel mai distant aliat trece fugitiv prin casa muncii. Aceste tranzite vor aduce nativii in exact pozitia pe care si-o doresc la momentul potrivit iar buzunarele vor beneficia din plin. Talentele lor vor fi puse in evidenta de circumstantele profesionale in care se vor afla si astfel lumea isi va face o parere foarte buna despre ei si va dori sa-i prinda in cat mai multe proiecte comune, evident contra-cost. Este o luna in care Gemenii vor putea crea tot ce isi doresc, vor avea ocazia sa se exprime liber, sa-si prezinte ideile si sa promoveze proiectele in care cred iar asta pe termen scurt le va aduce numai aprecieri in timp ce pe termen lung le va spori increderea in ei si le va deschide noi portite de afaceri banoase. Deci in octombrie vor fi manati de castiguri, dar ar trebui sa evite graba, pentru a nu pierde tot ce au si de asemenea sa nu se implice in scheme piramidale sau ocazii de imbogatire rapida.

Citește și:

Fecioara

Pentru ca pe data de 9 septembrie Jupiter a intrat in casa banilor la Fecioara, acestea vor avea nu numai o luna Octombrie extraordonara ci chiar un an intreg prosper. Oportunitatile financiare vor continua sa apara pe durata acestei luni pentru ca Soarele va face ca acesti nativi sa straluceasca pur si simplu, sa iasa in evidenta la modul bun, sa capete un status social mai ridicat si deci venituri mai mari. Tot in aceasta zodie se afla si Mercur in retorgrad, conducatorul casei carierei, care va da insemnatate vietii profesionale in aceasta luna. Chiar daca vor exista anumite dificultati, situatii ce vor necesita reorganizare si poate chiar reorientare profesionala, acestea vor aduce numai bucurii de valoare mare in casele Fecioarelor. Este posibil sa apara ocazii de imbogatire din agricultura, imobiliare sau sport, dar fiecare trebuie sa isi calculeze bine bugetul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc