Setari Cookie-uri

Top 5 zodii cu noroc la bani in luna octombrie 2016

Afla ce zodii au noroc pe plan financiar in octombrie!

Balanta

Datorita lui Jupiter acesti nativi au inceput o perioada foarte promitatoare din toate punctele de vedere, dar mai ales in ceea ce priveste situatia financiara, care va fi infloritoare la inceputul lunii octombrie. Cu Jupiter de partea lor, Balantele vor da dovada de multa incredere in propria persoana si asta le va face sa fie apreciate de cine conteaza. Pentru ca vor putea vedea in perspectiva isi vor face prieteni sus pusi, care le vor oferi mai multe posibilitati de colaborare. Deoarece se vor simti indrazneti vor avea curajul sa puna in aplicare proiecte noi, care in trecut nu pareau promitatoare, in care nimeni nu credea si vor castiga foarte mult de pe urma acestora daca vor stii cum sa le conduca. Vor avea nevoie sa faca aceste lucruri pentru a-si extinde orizontul de cunoastere si a face ceva special. Jupiter le va aduce mult noroc, dar nu trebuie sa se bazeze doar pe asta, chiar daca vor avea parte de multe oportunitati si impliniri, care sa le aduca banii cu care sperau de ceva vreme sa-si poate plati toate datoriile.

Citește și:

Varsator

Odata cu venirea toameni adevarate vine si succesul pentru Varsatori. Jupiter conlucreaza cu Saturn pentru a le face viata mai usoara acestor nativi si cum altfel s-ar putea mai bine daca nu prin sporirea veniturilor. In plus, prin casa carierei vor trece pe rand Venus, Soarele si Mercur, deci vor fi o gramada de oportunitati de imbogatire, doar ca nu chiar peste noapte, totul necesita rabdare. In cel mai probabil caz va fi nevoie sa calatoreasca peste mari si tari pentru a lega parteneriate de durata, care sa le permita sa-si ia acea masina noua pe care au vazut-o in showroom. Afacerile promitatoare este posibil sa aiba de-a face cu comertul online, dar pentru asta va trebui sa investeasca putin intai in imaginea lor, sa isi ia niste examene si sa depuna mai mult efort in cercetarea pe care o intreprind si pe care au lasat-o cam pe tanjala. Veniturile ar putea creste si din publicarea unor articole sau doar din faptul ca se vor face cunoscuti in mediul cultural si vor putea eventual sa isi deschida propria expozitie.

Citește și:

Foto prima pagina: Nattapol Sritongcom, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc