Setari Cookie-uri

Casatoria din stele: Cum va arata nunta ta in functie de zodie?

Se spune adesea ca dragostea pur si simplu se intampla, ca este descoperita ca prin magie, ca dam peste ea ca din intamplare si ca ziua nuntii va fi una ca oricare alta cu persoana potrivita alaturi. Dar fiecare fata viseaza la un moment dat sau altul la rochia de mireasa perfecta si receptia nuntii in sine. Asadar haideti sa vadem impreuna ce rezerva astrele fiecarei zodii in arte in aceasta privinta.

Berbec

Cele care sunt nascute in zodia Berbec au nevoie de tot luxul din lume, o nunta la palat va if perfecta pentru ele si atitudinea de diva nu va lipsi. Ziua nuntii este ziua speciala in care li se accepta orice si ele sunt reginele. Toti ochii vor fi atintiti asupra lor si pentru ca stiu asta isi vor face coafuri extravagante, vor avea machiaje indraznete si vor angaja cel mai bun fotograf, care sa surprinda momentele unice si florile de peste tot.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc