Exaltarea lui Marte este in Capricorn, iar productivitatea si rezultatele vizibile pe care le obtinem acum se datoreaza faptului ca acest tranzit nu ne da voie sa lasam lucrurile la voia intamplarii, ci ne impinge de la spate sa ne planificam fiecare pas cu maturitate si sa facem eforturi concrete pentru a ne indeplini obiectivele, indeosebi pe cele financiare si materiale.

Copyright interior si prima pagina: Vadim Sadovski / Shutterstock

Iata cum te influenteaza in mod particular in functie de zodia ta!

Berbec

Pentru ca esti mai organizat decat de obicei, fa-ti ordine in casa, in acte, in viata! Nu mai gasi scuze, fa-ti un plan de actiune si implica-te ACUM in proiectele pe care le tot lasi de azi pe maine! E un moment prielnic pentru afirmare si, daca-ti stapanesti orgoliul si impulsivitatea, ai toate sansele sa avansezi in cariera.

Taur

Excursiile in strainatate, mai ales daca au legatura cu profesia ta, se bucura de sustinere astrala pana la final de octombrie. Daca te mobilizezi un pic, vei culege roadele muncii tale din aceasta perioada in timp record. Ai grija la posibilele stari de irascibilitate, nu le da frau liber, mai ales la serviciu!

Gemeni

E momentul sa rezolvi chestiuni administrative, sa achiti taxe, sa platesti facturi – considera-le pe acestea o prioritate si da dovada de chibzuinta in privinta cheltuielilor care suporta amanare. Marte incalzeste lucrurile in viata intima!

Rac

Cu Marte in semnul zodiacal opus, in perioada asta e mai bine sa fii cooperant si sa te bazezi pe ajutorul altora: prieteni, colegi, rude. Iti poti atinge scopurile pana la urma, dar nu de unul singur. Ai grija sa nu te implici in conflicte, exista riscul sa le amplifici in loc sa le rezolvi!

Leu

Ai o energie debordanta in perioada asta, asa ca apuca-te de renovat casa, da startul unui nou proiect la serviciu, incepe o dieta sau un program de fitness bine pus la punct... Creativitatea e si ea la cote maxime. Orice ai face, astrele te ajuta sa te tii de treaba!

Fecioara

Distractia e-n floare pentru tine! Bine ar fi sa profiti la maximum, fiindca abia peste doi ani te mai intalnesti cu Marte in aceeasi pozitie favorabila... Viata amoroasa e pe val, poti intalni dragostea adevarata sau chiar sa te casatoresti, iar sexul se lasa cu scantei. Daca te gandeai sa incepi o afacere, tot acum e momentul!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: