Top 10 calitati ale femeii Scorpion

Trasaturile psihologice ale femeii nascute in zodia Scorpion

Din orice unghi le-ai privi, femeile Scorpion sunt adevarate forte de temut si, in mod paradoxal, de iubit. Ele sunt nascute intr-o zodie de apa ceea ce inseamna ca se adapteaza foarte usor in situatiile noi si nu le poti lua niciodata prin surprindere. Mai mult de atat, ele sunt guvernate de doua planete mistice, respectiv de Pluto si de Marte.

O buna parte dintre nativele acestei zodii pot fi inzestrate cu puteri supranaturale iar in ceea ce priveste caracterul lor, sunt foarte hotarate si foarte echilibrate emotional. Se vor impune foarte usor in fata oamenilor inca din copilarie iar atunci cand vine vorba despre familie si oamenii pe care ii iubesc, sunt protectoare fara sa fie sufocante.

Calitatile femeii Scorpion

Femeile Scorpion nu isi arata niciodata adevarata fata in preajma necunoscutilor. Pentru a afla cine sunt ele cu adevarat, cei din jur, inclusiv potentialii parteneri de cuplu trebuie sa stie cum sa le castige increderea si sa dea dovada de sinceritate.

Kudika Tarot

Nativele acestei zodii cred in fapte, nu in cuvinte. Prin urmare, declaratiile publice si in gura mare de dragoste ar putea sa le amuze si sa nasca in ele reactii cinice, foarte acide iar cuvintele foarte dulci s-ar putea sa primeasca inapoi replici usturatoare. Acest lucru nu inseamna ca sunt lipsite de romantism ci doar ca sunt realiste si vad dovezi de iubire acolo unde se afla cu adevarat, respectiv in comportamentul si gesturile zilnice, nu in povesti cu printi si printese.

Doamnele nascute in aceasta zodie refuza din start sa concureze cu o alta doamna pentru atentia unui barbat. In momentul in care simt ca sunt vioara a doua sau ca in general orchestra e plina, se vor retrage gratios si nu vor privi inapoi. In acelasi timp, acest lucru poate inseamna ca reactioneaza in doua moduri la infidelitate: se prefac nestiutoare de pacatele partenerului pentru ca ceea ce nu stiu cu certitudine nu le poate face rau, fie il vor parasi pe acesta fara sa ii acorde o alta sansa.

Femeile Scorpion sunt extrem de inteligente. Indiferent de domeniul in care activeaza sau de natura relatiilor cu cei din jur, nativele acestei zodii isi vor arata intotdeauna superioritatea intelectuala si nici macar nu e nevoie sa se straduiasca prea mult in acest sens.

Misterul este arma lor preferata de seductie si o folosesc absolut din instinct. Fara sa isi dea seama, faptul ca sunt mai retinute, felul in care arunca anumite cuvinte sau sagalnicia din privire functioneaza in avantajul lor. De cele mai multe ori, nu fac astfel de lucruri in mod voit sau pentru ca au scopul sa cucereasca pe cineva ci sunt pur si simplu reticente din fire si prefera sa nu spuna prea multa sau sa nu faca gesturi prea mari pana cand nu capata incredere in interlocutor.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri