Kudika
21 Octombrie 2016

Trasaturile psihologice ale femeii nascute in zodia Scorpion

Misterul este arma lor preferata de seductie si o folosesc absolut din instinct. Fara sa isi dea seama, faptul ca sunt mai retinute, felul in care arunca anumite cuvinte sau sagalnicia din privire functioneaza in avantajul lor. De cele mai multe ori, nu fac astfel de lucruri in mod voit sau pentru ca au scopul sa cucereasca pe cineva ci sunt pur si simplu reticente din fire si prefera sa nu spuna prea multa sau sa nu faca gesturi prea mari pana cand nu capata incredere in interlocutor.

Nativele in Scorpion sunt partenere dominante in relatiile cu celelalte zodii iar printre putinele exceptii de la aceasta regula se numara Leii si Capricornii insa nu intotdeauna.

Au foarte multa experienta de viata si le place sa fie in centrul atentiei. De asemenea, le place sa flirteze si uneori pot fi infidele insa in momentul in care ajung sa iubeasca pe cineva cu tot sufletul, nu vor privi cu interes catre o alta persoana.

Dupa ce isi intemeiaza o familie, femeile Scorpion nu vor renunta la viata personala. Vor incerca sa tina in echilibru – si de cele mai multe ori le va iesi – cariera cu viata de familie si cu placerile personale.

Femeile Scorpion nu sunt razbunatoare insa au un acut simt al dreptatii. Prin urmare, nu sunt tolreante la minciuna, inselatorie si alte astfel de gesturi. Acolo unde vor avea puterea sa repare o nedreptate o vor face indiferent de consecinte.

Nativele acestei zodii prefera un adevar crunt in locul unei minciuni frumoase. Acest lucru poate fi pus, pe de-o parte, pe seama simtului acut al dreptatii. Pe de cealalta parte, fiecare minciuna descoperita de o femeie Scorpion este o ofensa adusa vanitatii ei.

Foto interior si prima pagina BLACKDAY/ Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc