Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce-ti aduc zilele saptamanii

Fiecare zi anume are o semnificatie distincta si iti poate influenta destinul diferit!

Lunea e cea mai nesuferita, vinerea cea mai asteptata, sambata n-ai vrea sa se mai termine.

Fiecare zi a saptamanii este guvernata de o planeta anume (si de o zeitate, se credea pe vremuri), are semnificatii distincte si-ti aduce diferite oportunitati sau provocari.

Semnificatia zilelor saptamanii

zilele saptamanii

LUNI

Guvernata de Luna, prima zi a saptamanii este una in care ne cam lipseste sporul si energia, dar suntem mai sensibili si mai romantici decat de obicei. E bine sa petrecem mult timp cu persoana iubita, sa meditam, sa ne analizam gandurile, sentimentele si planurile, intrucat toate activitatile spirituale sunt favorizate de astrul selenar. Lunea se pot inchega noi prietenii, iar barbatii curtenitori sunt priviti cu mai mare deschidere de catre femei.

Zodii favorizate: Rac

Ce culori sa porti: alb, argintiu, gri

MARTI

In ziua guvernata de Marte, zeul razboiului, se spune ca sunt trei ceasuri rele, poate pentru ca e risc crescut de conflicte si certuri amplificate. Nu e o zi buna pentru negocieri sau confruntari, in schimb poti alege activitati energice constructive, precum exercitiile fizice de tot felul. Proiectele laborioase incepute martea sunt duse la bun sfarsit cu spor.

Citește și:

Zodii favorizate: Berbec si Scorpion

Ce culori sa porti: rosu, visiniu, violet

MIERCURI

Miercurea poti face afaceri profitabile datorita planetei Mercur, care favorizeaza comertul si calatoriile. E ziua in care se munceste cel mai mult si productiv. Totodata, merg struna activitatile mentale, intelectuale, precum cititul, invatatul, participarea la cursuri, seminarii, worshopuri. Nu e o zi buna ca sa pui bazele unei relatii amoroase de lunga durata.

Zodii favorizate: Gemeni si Fecioara

Ce culori sa porti: albastru, verde

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc