Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce-ti aduc zilele saptamanii

Fiecare zi anume are o semnificatie distincta si iti poate influenta destinul diferit!

JOI

Jupiter aduce armonie si intelegere mai ales in relatiile familiale. E o zi a cumpatarii si a echilibrului, prielnica pentru comunicare si impacare cu prietenii, iubitul, rudele, pentru iesiri in oras, dar si pentru a pune pe picioare o noua afacere sau pentru a incepe studii de lunga durata. Tot joia sunt sanse mari sa-ti surada norocul (la bani, in dragoste, la serviciu).

Zodii favorizate: Sagetator si Pesti

Ce culori sa porti: galben, albastru, indigo, violet

VINERI

Cea mai placuta zi din saptamana, te duce cu gandul la relaxarea de weekend. Datorita zeitei Venus, vinerea sunt binevenite toate activitatie ce tin de dragoste, sexualitate si rasfat. E o zi potrivita pentru declaratii de iubire, cine romantice, ritualuri spa. Daca suferi de vreo afectiune, tratamentul medical inceput in aceasta zi are toate sansele sa dea rezultate. Activitatile caritabile pica la aanc in zilele de vineri.

Zodii favorizate: Taur si Balanta

Citește și:

Ce culori sa porti: roz, verde, albastru

SAMBATA

E un moment bun ca sa analizam saptamana abia incheiata si sa facem planuri pentru cea care vine. Suntem calmi, rabdatori si obiectivi, putem lua decizii corecte si rezolva probleme demult amanate. Sambata e o zi buna chiar si in solutionarea problemelor legale care troneaza de luni de zile. Sunt si sanse de castig financiar.

Zodii favorizate: Capricorn

Ce culori sa porti: negru, indigo

DUMINICA

Energia pozitiva si voia buna caracterizeaza aceasta zi guvernata de Soare! Micile excursii, reuniunile cu prietenii si familia, odihna sunt binevenite si binemeritate duminica. E si ziua in care se cade sa-i multumim divinitatii pentru toate binecuvantarile primite de-a lungul saptamanii. Daca ai de rezolvat conflicte vechi, duminica ai sanse mai mari de reusita.

Zodii favorizate: Leu

Citește și:

Ce culori sa porti: portocaliu, galben, auriu

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc