Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum slabesti in functie de zodie

Afla ce dieta ti se potriveste cel mai bine in functie de zodia ta!

Obiceiurile alimentare ingrasatoare, ca si perseverenta cand vine vorba de a urma un program de slabit pot fi influentate de trasaturile semnului tau zodiacal. Lasa-te ghidata (si) de astre cand alegi o dieta, ca sa ti se potriveasca manusa personalitatii si sa n-o abandonezi cu una, cu doua.

Ce dieta ti se potriveste in functie de zodie

dieta in functie de zodie Foto: one photo, Shutterstock

Berbec

Mananci mult de pofta, din pura placere sau... de nervi. Iar cand te ingrasi, grasimea e in general repartizata in mod egal pe tot corpul. O dieta de durata te va plictisi si o vei abandona, pentru ca te entuziasmezi la inceput, dar daca nu vezi rezultate rapid, bati in retragere.

Mergi la sigur

Incearca un regim intens, pe termen scurt, chiar daca e mai drastic. Sau inscrie-te intr-un concurs de slabit, fie si in grup restrans, cu prietenele tale. Cum nu suporti sa iesi pe locul doi, vei da (jos) tot ce poti! Sporturile solicitante, de echipa sunt si ele bune, te ajuta sa-ti consumi energia debordanta.

Citește și:

Taur

Sedentara din fire, acumulezi extrakilograme peste noapte, pentru ca in lipsa efortului fizic, tot ce mananci se depune – si iti cam place sa mananci.

Mergi la sigur

Incepe sa faci miscare. Nu trebuie sa fie cine stie cat de solicitanta, important e sa-ti intre in rutina. O jumatate de ora de plimbare seara sau o ora la sala o data la doua zile vor da rezultate. Lucreaza in special mainile (tenis, greutati) si picioarele (alergare). Regimul alimentar trebuie sa fie strict si sa nu-ti dea de ales intre prea multe optiuni.

Gemeni

Arzi calorii foarte usor, daca-ti propui, datorita metabolismului care tine cu tine. Riscul e sa le si pui la loc la fel de repede, din cauza rontaitului pe sistem nervos. Si cum esti mai mereu stresata...

Mergi la sigur

Inlocuieste gustarile ingrasatoare, fiindca sa renunti complet la ele nu sunt sanse. Ai mereu la-ndemana covrigei, alune, bomboane din care ciugulesti? Astampara-ti altfel foamea cand n-ai stare: feliute de morcov, de mar, bobite de soia, prune uscate sunt variante sanatoase, cu mult mai putine calorii.

Citește și:

Rac

Mancatul emotional, mai ales seara tarziu, iti rotunjeste talia vazand cu ochii. Chiar daca-ti place sa gatesti si sa-ti rasfeti familia cu tot felul de minunatii, renunta la mancarurile grase sau pline de zahar.

Mergi la sigur

Perseverenta de care dai dovada iti este aliat in orice program de slabit pe termen lung.
Impune-ti sa nu mai mananci nimic dupa ora 8 seara si gateste dietetic. Sportul e foarte important ca sa obtii rezultate, indiferent ca optezi pentru fitness sau aerobic.

Leu

Multe leoaice au o silueta zvelta, care nu le pune probleme. Daca faci parte din categoria mai putin norocoasa, trebuie sa-ti stapanesti inclinatia de a manca multa carne si paine zi de zi. Si alcoolul trebuie evitat, macar pana ajungi la greutatea dorita.

Mergi la sigur

Sala de fitness e facuta pentru tine. Du-te la antrenamente si arata ce poti! Cand curge apa pe tine si simti ca vei ceda, imagineaza-ti cat o sa fii de ravasitoare dupa ce dai jos cateva kilograme. Stii cat iti place sa-ti etalezi reusitele!

Citește și:

Fecioara

Nu prea faci excese culinare, mananci in general corect, dar sistemul digestiv lenes nu prea tine cu tine. Iti place sa ai lucrurile sub control, inclusiv greutatea ideala, asa ca esti exigenta cand observi ca ai sarit calul.

Mergi la sigur

Pentru ca esti foarte meticuloasa, te atrag dietele practice, bine organizate si totodata purificatoare, sanatoase pentru organism. Poti incerca un regim de detoxificare bazat in special pe legume gatite ori unul care stimuleaza metabolismul. Sau o dieta cu numar fix de calorii.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc