Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum slabesti in functie de zodie

Afla ce dieta ti se potriveste cel mai bine in functie de zodia ta!

Balanta

Pentru ca te razgandesti usor, nici n-apuci sa incepi un regim, ca auzi de altul care pare mai tentant si o iei de la capat. Miscarea nu e punctul tau forte, nici disciplina, pentru ca esti o fire foarte comoda, greu de scos din zona de confort.

Mergi la sigur

E ideal sa tii o dieta impreuna cu cineva, de exemplu, cu prietena cea mai buna sau cu o colega de birou care sa te tina pe drumul drept. Elimina dulciurile si grasimile in favoarea proteinelor de calitate (carne slaba, lactate) si a carbohidratilor benefici (cereale, fructe).

Scorpion

Te ingrasi pentru ca ti-e greu sa-ti stapanesti impulsurile. Cele care te imping de la spate sa mananci non-stop. Vestea buna e ca ai foarte multa vointa, deci daca-ti pui in cap sa slabesti, vei reusi. Totul e sa te convingi ca a venit momentul sa iei masuri.

Mergi la sigur

Un regim extrem la care altii ar renunta din prima zi, pe tine te poate motiva. Totusi, nu te infometa. Exclude complet alimentele-capcana si astampara-ti foamea cu produse naturale. Alergarea si mersul pe bicicleta (sau cyclingul, la sala) sunt sporturi indicate pentru tine.

Citește și:

Sagetator

Mesele copioase cu prietenii, fie ele in oras sau in vizitele dese de acasa pot sta in calea dietelor tale. La serviciu, nu mai organiza comenzi de pizza si alte nebunii impreuna cu colegii. Daca tot iti place sa mananci mult, fa-ti un pic de ordine in meniu.

Mergi la sigur

Renunta pentru o vreme la prajeli, paine si dulciuri si umple-ti camara cu fructe si legume de tot felul. Sportul la sala nu prea e pentru tine. Fa drumetii, mergi cu bibicleta prin padure, inscrie-te la maraton (si antreneaza-te pentru asta).

Capricorn

Ai multe slabiciuni culinare si momente in care mananci tot ce vezi inaintea ochilor. Daca iti impui, rezisti tentatiilor, rezultatul dorit fiind mai important pentru tine decat orice pofta.

Mergi la sigur

Disciplinata si rabdatoare, poti opta pentru un plan bine structurat de dieta si fitness. Daca mergi la nutritionist sau iti iei un antrenor personal, masuratorile luate in fiecare saptamana te motiveaza enorm si te fac sa vrei de la tine mai mult si mai mult. Mai ales daca rezultatele tale sunt mai bune decat ale altora!

Citește și:

Varsator

Nu esti adepta mersului la nutritionist si a numaratului de calorii. In orice domeniu, vrei sa obtii rezultate ghidandu-te doar dupa propriile reguli. De obicei, lipsa activitatii este sursa ingrasarii tale, asa ca bine ar fi sa inlocuiesti momentele de plictiseala cu un hobby solicitant.

Mergi la sigur

Ce-ai zice de un curs de dans? In functie de ce iti face placere (zumba, afro, street dance), te ajuta sa fii in forma, sa te distrezi si sa arzi calorii. Totul dintr-o data! Dieta potrivita nu e una care sa te infometeze – de exemplu, incearca o monodieta: poti manca oricat, dar dintr-o singura categorie de alimente.

Pesti

Firea ta visatoare si nehotarata nu-ti prea da voie sa te tii de un regim strict, altfel te simti incorsetata si evadezi. Tendinta de a retine apa poate fi controlata cu un consum mai mare de lichide (ceaiuri, supe, sucuri de fructe).

Citește și:

Mergi la sigur

Incearca o vreme sa mananci trei mese pe zi si nimic in plus intre ele, masurand atent portiile. Mai multe fibre sunt si ele de ajutor. Iar ca sa-ti tonifici corpul, alege yoga sau alta activitate care sa te ajute sa te conectezi cu propriul eu si cu Universul. Inotul e si el potrivit, doar esti Peste!

Foto prima pagina: Billion Photos, Shuterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc