Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce defecte ai in relatia cu el

O lista a defectelor care-ti pot zdruncina din temelii cuibusorul de nebunii in functie de zodia ta!

Se spune ca defectele noastre ni se pare calitati, nu lipsuri. E si normal, pana la un punct, sa avem tendinta sa ne trecem cu vederea propriile cusururi si sa-i consideram pe altii vinovati cand nu ne merge bine. Dar pretul pe care-l platim pentru ca inchidem ochii e uneori cam mare. Daca relatia ta de cuplu are de suferit, te-ai gandit ca, poate, problema e la tine? Reprosurile, nazurile si crizele de nervi sau de gelozie sunt greu de suportat de un partener, oricat de mult te-ar iubi. Noi te ajutam cu o lista a defectelor care-ti pot zdruncina din temelii cuibusorul de nebunii in functie de zodia ta, tu analizeaza-te si vezi ce poti schimba!

Defectele zodiilor in relatia de cuplu

defecte zodii Foto: Alejandro J. de Parga, Shutterstock

Berbec

Posesivitatea laolalta cu impulsivitatea si nervozitatea pot transforma viata cu tine intr-un cosmar. Certuri zgomotoase, acuzatii si amenintari, urmate de regrete. Nu-l trata pe celalalt ce pe proprietatea ta si nu te mai involbura din orice nimic. Nu uita, nu poti da timpul inapoi, nici sa stergi cu buretele vorbele dureroase.

Citește și:

Taur

De multe ori astepti de la celalalt sa lase de la el, in schimb tu nu prea esti dispusa la compromisuri. De ce sa lasi incapatanarea sa stea in calea fericirii voastre? Daca ai luat o decizie gresita, recunoaste-ti vina in loc sa-ti plangi de mila. In cazul tau, tacerea poate fi cel mai mare dusman al cuplului. Exprima ce simti!

Gemeni

Chiar daca nu-ti sta in fire, invata sa fii mai afectuoasa. Nu-i nevoie sa-ti declari iubirea zi de zi, dar un pic mai multa implicare nu strica. Iar cand partenerul te face sa suferi, spune-i direct ce simti, nu astepta sa ghiceasca. Si nu mai face pe atotstiutoarea!

Rac

Regina criticilor si a santajului sentimental, iti poti inhiba partenerul in asa masura incat ajunge sa-i fie teama ca orice spune sau face poate declansa un adevarat cosmar. Nimeni nu vrea sa-si petreaca fiecare zi ca pe ace. Renunta la excesul de sensibilitate, ai mai multa incredere in tine si fii mai rationala!

Citește și:

Leu

Barbatilor nu prea le place sa fie dominati, iar tie ti-e cam greu sa-ti stapanesti acest impuls de a te purta ca un lider. Lasa-i mai multa libertate si arata-te supusa, macar uneori, de dragul orgoliului masculin care se cere gadilat. Accepta ca nu ai intotdeauna dreptate si cere-i sfatul atunci cand iei decizii importante!

Fecioara

Nu de putine ori, partenerul se simte in preajma ta ca la examen, cu teama in suflet ca ar putea spune sau face vreo greseala. Fii mai putin exigenta si cicalitoare, vei avea numai de castigat. Si nu-ti mai calcula fiecare gest si fiecare cuvant, te chinui degeaba. Fii naturala, barbatii apreciaza spontaneitatea!

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc