Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce defecte ai in relatia cu el

O lista a defectelor care-ti pot zdruncina din temelii cuibusorul de nebunii in functie de zodia ta!

Balanta

Esti nesigura pe tine atunci cand esti indragostita. Ai grija sa nu-l indepartezi sufocandu-l cu iubirea ta! Nu-i arata ca nu poti trai fara el, fii un pic mai detasata. Si spune-i cand greseste, nu lasa frustrarile sa se acumuleze doar ca sa-i creezi lui senzatia ca lucrurile sunt perfecte.

Scorpion

Gelozia ta intrece orice limita. O privire, un zambet, un mesaj primit tarziu in noapte si gata, zeci de suspiciuni si scenarii telenovelistice isi navalesc in minte. Nu-l agasa cu telefoane si interogatorii interminabile, daca nu vrei sa fuga mancand pamantul. Neaparat renunta la dorinta de control, da-i si lui un pic de credit!

Sagetator

Ai grija sa-i acorzi o parte din timpul tau numai si numai lui, sa fiti mai des singuri, fara nimeni prin preajma. Oricat de mult iti plac iesirile in grup, nu lua cu voi chiar peste tot prietenii: la film, la biliard, in excursii. Si ai grija, prea multe initiative in care nu-l implici il pot face sa se simta dat la o parte. Cere-i sfatul!

Citește și:

Capricorn

In cazul tau problema poate fi rutina. Stie deja ce vei face maine, la ce ora vii acasa si ce haine vei purta seara, la culcare. Un pic de spontaneitate ti-ar putea improspata viata de cuplu. In loc sa faci planuri minutioase pentru saptamana viitoare, mai bine bucura-te de ziua de azi! Fii mai romantica si nu mai despica firul in patru!

Varsator

Barbatul tau s-ar putea sa se simta nesigur pe relatia voastra. Ceea ce e bine, dar pana la un punct. Arata-i, cateodata, ca depinzi de el sufleteste, ca te simti bine in cuplu, ca nu ai nevoie de altceva. Altfel, prea multa independenta il poate face sa se simta ca un element de decor.

Pesti

Tu trebuie sa fii un pic mai categorica atunci cand vrei un lucru. Te hotarasti greu sa spui cand ai o problema, apoi tot tu esti nemultumita. Nu te mai stradui atat sa pastrezi intacta armonia cuplului, cu riscul de te face ca nu vezi ba una, ba alta, altfel intervine blazarea si ar fi pacat.

Citește și:

Foto prima pagina: Anetlanda, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc