Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum iti influenteaza ascendentul viata de cuplu

Afla ce efecte are ascendentul tau asupra vietii amoroase!

Ascendentul, a doua ta natura astrala cu care ai fost inzestrata in functie de ora si locul nasterii, are uneori o influenta egala sau mai mare cu aceea a zodiei din care faci parte cand e vorba de a-ti dicta comportamentul, emotiile si reactiile. Lucru valabil si in privinta modului in care stii sa-ti gestionezi viata amoroasa.

Calcul ascendent

Influenta ascendentului asupra vietii de cuplu

influenta ascendentului Foto: chairoij, Shutterstock

Ascendent in Berbec

Independenta si sigura pe tine, ti-e greu sa gasesti un barbat pe masura pretentiilor tale, dar nu incetezi sa-l cauti. Simti nevoia unei relatii de iubire stabile, in care te si implici trup si suflet. Reprosurile lipsite de delicatete si impulsivitatea pot pune multi parteneri pe fuga. Compensezi cu firea pasionala, mereu surprinzatoare.

Ascendent in Taur

Cand apare o neintelegere in cuplu, comunica mai mult cu partenerul, nu te incapatana sa tii supararea si tacerea mai mult decat e cazul. Stabilitatea financiara e foarte importanta pentru tine, iar barbatul trebuie sa-ti ofere siguranta din acest punct de vedere. Esti loiala omului iubit si constanta in sentimente.

Citește și:

Ascendent in Gemeni

E greu sa mentii viu interesul unei femei cu ascendent in Gemeni, pentru ca ii place mai mult sa flirteze si sa cucereasca decat sa faca eforturi pentru functionarea unei relatii. Respecti libertatea partenerului, dar iti doreste la randul tau independenta totala. Nu suporti monotonia.

Ascendent in Rac

Extrem de sensibila, te implici foarte mult in toate relatiile de iubire si suferi in egala masura cand descoperi ca partenerul nu avea sentimente la fel de serioase. Fii mai putin dependenta de barbatul de langa tine, nu-l sufoca. Omul potrivit va gasi in tine sprijin si multa iubire.

Ascendent in Leu

Stii sa iesi in evidenta si ai multi admiratori, totul e sa profiti de succesul tau si sa te opresti din timp la partenerul cu care vrei sa-ti imparti viata, ca nu cumva sa alegi pana... ramai singura. Reactionezi exagerat la critici. In viata intima esti pasionala, iar barbatul tau trebuie sa fie, ca si tine, intr-o forma fizica de invidiat.

Citește și:

Ascendent in Fecioara

Femeile cu ascendent in Fecioara se ataseaza de partener si renunta cu greu la o relatie. Pe masura ce increderea si apropierea dintre voi creste, infloreste si viata intima. Cele mai multe conflicte in cuplu vin din faptul ca iubitul tau trebuie sa suporte critici cu nemiluita la cea mai mica greseala pe care o face.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc