Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum iti influenteaza ascendentul viata de cuplu

Afla ce efecte are ascendentul tau asupra vietii amoroase!

Ascendent in Balanta

In general, relatiile tale sunt armonioase si de durata. Esti corecta, intelegatoare, impaciuitoare si lasi de la tine de cele mai multe ori, ca sa-ti vezi partenerul fericit. Riscul este sa te complaci mai mult decat e cazul alaturi de un barbat care nu te face fericita, pentru ca ti-e greu sa te desprinzi de el.

Ascendent in Scorpion

Magnetismul tau iti aduce repede barbatul dorit in asternuturi, iar odata ajuns acolo, cu greu te va uita. Iubesti cu foc, dar gelozia ta e pe masura pasiunii, de unde tendinta de a controla permanent si de a te purta ca o mica dictatoare. Nu pleca urechea la zvonuri si nu sari la atac fara dovezi. Partenerul tau trebuie sa dea dovada de mult calm si rabdare.

Ascendent in Sagetator

N-ai stofa de gospodina, nu-ti place sa trebaluiesti, sa gatesti, sa fii femeie de casa. Ai, in schimb, o pofta de viata netarmuita si o energie nebuna pe care partenerul trebuie sa ti le impartaseasca, altfel nu poate tine pasul cu tine si te plictisesti de el. Dorinta ta permanenta de noutate te predispune oricum la flirturi nu intotdeauna nevinovate.

Citește și:

Ascendent in Capricorn

Cauti atatea calitati la barbatul ideal, ca s-ar putea sa-l astepti toata viata, daca nu lasi cate putin de la tine. Odata ce l-ai gasit, fidelitatea si stabilitatea sunt primordiale in cuplu. Partenerul se poate baza in orice situatie pe o femeie cu ascendent in Capricorn, chiar daca uneori ea poate sa para distanta si rece.

Ascendent in Varsator

Esti foarte loiala, toleranta si implicata in relatia de cuplu. Nu-ti place monotonia, dar nici n-o lasi sa se instaleze, tu fiind o fire vesela, creativa, cu multa imaginatie. Iubitul tau trebuie sa fie sigur pe el si sa te surprinda, sa fie receptiv la dorintele tale, chiar si nerostite.

Ascendent in Pesti

Foarte feminina si misterioasa, nu ti-e greu sa cuceresti un barbat. Totul e sa nu-l sperii cu amalgamul de sentimente revarsate dintr-o data asupra lui. Romantica si emotionala, ai nevoie de atentie si protectie din partea omului iubit. Calitatile organizatorice iti lipsesc cu desavarsire. Nu exagera cu spiritul de sacrificiu, altfel risti sa oferi mereu mai mult decat primesti.

Citește și:

Foto prima pagina: Photosani, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc