Setari Cookie-uri

Astrologie: Casele astrologice, pe-nteles

Ca si semnele zodiacale, denumite Casele cerului, Casele Pamantului sunt tot in numar de 12 si fiecare dintre ele corespunde unui domeniu concret, terestru al existentei fiecaruia dintre noi.

Deseori asculti predictiile astrologice si nu stii cum sa interpretezi cand auzi ca o planeta sau mai multe se afla intr-o casa sau alta. Ei bine, in functie de numarul de planete prezente la un moment dat intr-o anumita casa terestra, acel sector al vietii nativilor unei zodii este mai mult sau mai putin afectat. Desigur, casele iti pot oferi informatii cruciale despre latura practica a existentei tale, cu conditia ca un astrolog sa iti faca astrograma personala, in functie de ora si locul nasterii. La modul general, iata la ce se refera fiecare casa.

Semnificatia caselor astrologice

casele astrologice Foto: Carlos Amarillo, Shutterstock

Casa I, in analogie cu planeta Marte si zodia Berbec

Casa personalitatii si a caracterului, a temperamentului, dar si a aspectului fizic, se refera la ceea ce te diferentiaza de ceilalti, la felul cum te vezi si esti vazut, la potentialul de care dispui; este casa care te ajuta sa iti implinesti scopul vietii.

Citește și:

Casa II, in analogie cu planeta Venus si zodia Taur

Casa calitatilor, a valorilor spirituale si materiale, a castigurilor, a bunurilor pe care le detii sau le mostenesti si care-ti asigura un confort fizic si emotional; reprezinta si senzualitatea, simturile.

Casa III, in analogie cu planeta Mercur si zodia Gemeni

Casa relatiilor si a familiei, a comunicarii cu fratii, rudele, prietenii, semenii, dar si casa studiilor, a intelectului, a libertatii de exprimare.

Casa IV, in analogie cu Luna si zodia Rac

Casa care se refera la originile tale si la scopul, finalitatea vietii, la familie, la sentimente, emotii; de aceasta casa tin si maternitatea, tristetile, nostalgiile.

Casa V, in analogie cu Soarele si zodia Leu

Casa iubirii, legata de pasiunile trupesti si sufletesti, de fertilitate, copii, parteneri de viata, iubiti, relatii sentimentale si capacitatea de a iubi in general.

Citește și:

Casa VI, in analogie cu planeta Mercur si zodia Fecioara

Casa starii de sanatate si a bolilor fizice, dar si a sarcinilor zilnice, a datoriilor asumate, a subordonarii tale in fata celorlalti, a relatiei cu sefii si subalternii.

Casa VII, in analogie cu planeta Venus si zodia Balanta

Casa casatoriei, a legaturii cu lumea din jur, a colaborarii cu partenerii de viata, de munca, de drum; dusmanii, adversarii cu care ni se intersecteaza drumurile sunt reprezentati tot de aceasta casa.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc