Setari Cookie-uri

Astrologie: Casele astrologice, pe-nteles

Ca si semnele zodiacale, denumite Casele cerului, Casele Pamantului sunt tot in numar de 12 si fiecare dintre ele corespunde unui domeniu concret, terestru al existentei fiecaruia dintre noi.

Casa VIII, in analogie cu planeta Pluton si zodia Scorpion

Casa mortii, dar si a renasterii, influenteaza capacitatea ta de refacere, de regenerare, se refera la incercarile vietii si modul cum le depasesti, cum faci fata necunoscutului; este in legatura si cu sexualitatea, cu asteptarile si dorintele tale carnale.

Casa IX, in analogie cu planeta Jupiter si zodia Sagetator

Casa intelepciunii, a relatiei cu divinitatea, spiritualitatea, religiozitatea, cu justitia si principiile morale; este casa lectiilor invatate, a visurilor, a eului superior.

Casa X, in analogie cu planeta Saturn si zodia Capricorn

Casa carierei, a realizarilor profesionale, a recunoasterii sociale, a functiilor pe care le dobandesti, iti influenteaza succesul in viata.

Casa XI, in analogie cu planeta Uranus si zodia Varsator

Casa prieteniei, altruismului si a protectorilor care ne ajuta sa ne ducem planurile la indeplinire, a vietii private, a cauzelor, idealurilor tale, a actiunilor indraznete, a curajului, a popularitatii.

Citește și:

Casa XII, in analogie cu planeta Neptun si zodia Pesti

Casa sacrificiilor, a puterii de dedicare, a temerilor, deceptiilor, responsabila cu emotiile si presimtirile tale, de latura ta ascunsa, karma ta; incercarile, tradarile, viciile sunt legate tot de aceasa casa.

Foto prima pagina: gemini62, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc