Setari Cookie-uri

Astrologie: Vacanta perfecta in functie de zodie

Afla ce vacanta ti se potriveste in functie de zodie!

Iti alegi destinatiile de concediu tinand cont de sezon, de buget, de numarul de zile libere, de preferintele partenerului, de dorintele tale. Daca esti in dubiu, caracteristicile semnului tau zodiacal te pot indruma catre o vacanta care sa ti se potriveasca manusa.

Vacanta ideala in functie de zodie

vacanta zodii Foto: Yuganov Konstantin, Shutterstock

Berbec

Acestor nativi le place sa exploreze, sa experimenteze. Vacanta lor trebuie sa fie plina de adrenalina, de aventura, de neprevazut, sa-i scoata din rutina. Poti incerca pur si simplu sa te urci la volan si sa pleci intr-o calatorie prin tara, fara un program strict dinainte stabilit. Drumetiile, escaladatul muntilor, activitatile sportive sunt pe placul tau.

Taur

Confortul este cel mai important pentru Tauri. Nu-ti place nici sa fii pe fuga, nici sa-ti faci de mancare singura sau sa te incalzesti intr-un sac de dormit in putinele zile de vacanta de dupa un an de munca. Mai bine un concediu mai scurt, dar intr-un resort luxos cu o priveliste incantatoare, unde sa nu-ti lipseasca nimic, mai ales mesele copioase, tu fiind un gurmand innascut.

Citește și:

Gemeni

Pentru Gemeni, vacantele nu-s atat prilej de odihna, cat de a vizita, de a invata lucruri noi, de a trai experiente interesante, inedite. Nu te sperie itinerariile complicate, te incanta sa ai multe obiective turistice in plan, sa vizitezi muzee, locuri cu semnificatie istorica, sa simti atmosfera autentica a locului, sa gusti preparatele traditionale. Sub nicio forma nu merge singura, ai nevoie de companie!

Rac

Te atrag, se intelege, destinatiile turistice aflate in preajma apei. Mai ales pe timp de iarna, pentru tine e un vis sa lasi in urma gerul si sa-ti petreci sarbatorile pe malul marii, in tarile calde. Pe de alta parte, esti foarte legata de familie si-ti face placere sa-ti descoperi indeaproape radacinile. Daca ai rude, chiar indepartate, pe ale meleaguri, o excursie intr-acolo te poate fascina.

Leu

Decat sa mergi intr-o excursie banala si sa fii dezamagita, mai bine pune bani deoparte ca sa-ti permiti o vacanta memorabila, care sa-ti ofere un amalgam de experiente, de la spa-uri luxoase la concerte de muzica simfonica. Orasele mari, celebre, precum Parisul, Viena, Roma sau New York-ul sunt potrivite pentru tine. In general, te bucuri mai mult de soare si de caldura decat de racoare si de zapada.

Citește și:

Fecioara

Daca bugetul iti permite, ideala este o destinatie cat departe de casa, pe alt continent, unde sa ai multe de vazut si de facut si care sa te puna in contact cu o alta cultura, complet noua. Te incanta sa inveti despre traditiile locale, sa descoperi locuri ascunse, chiar sa tii minte formule de salut sau cuvinte cu semnificatii aparte din limba respectiva. Cu cat te documentezi mai mult inainte de plecare, cu atat mai bine!

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc