Setari Cookie-uri

Astrologie: Vacanta perfecta in functie de zodie

Afla ce vacanta ti se potriveste in functie de zodie!

Balanta

Te atrag destinatiile aglomerate, cu viata de noapte, cluburi, magazine si restaurante celebre, unde sa nu te plictisesti o clipa. Iti place sa te simti rasfatata in vacanta, sa ai acces la piscina, la masaj, o camera eleganta, incapatoare, cu priveliste care-ti taie respiratia. Foarte sociabila din fire, o alta idee buna ar fi sa-ti vizitezi niste buni prieteni plecati peste hotare.

Scorpion

Nimic nu e mai important pentru tine in concediu decat persoana iubita. Cateva zile in doi, departe de agitatia zilnica, intr-un hotel pe malul marii sunt Raiul pe Pamant. Nu te deranjeaza sa-ti petreci mai tot timpul pe plaja sau la piscina resortului (alege unul care sa-ti ofere diverse optiuni de divertisment), in rest ti-e suficient sa te delectezi cu mici excursii prin imprejurimi.

Sagetator

Pentru tine si calatoria in sine e o placere. Oricat ar fi destinatia de indepartata, nu vezi drumul ca pe o corvoada, ci te bucuri de fiecare experienta din aeroport, din avion, din tren. Esti genul de persoana care studiaza cultura, civilizatia, chiar si limba unei tari inainte sa ajunga acolo. Zodie de foc, iti plac activitatile energice, asa ca ar fi de dorit sa ai la-ndemana o sala de gimnastica, un bazin de inot, un teren de tenis...

Citește și:

Capricorn

Mai ales iarna, muntele este o destinatie potrivita pentru un Capricorn cu picioarele pe Pamant: aer curat, ski, zapada si gata, iti incarci bateriile. O alta varianta nimerita ar fi un oras cu monumente, muzee arheologice, poate chiar o cetate medievala. Daca te cazezi intr-un loc cu istorie, va fi o experienta memorabila. Ai nevoie sa te simti in siguranta si sa ai totul planificat in detaliu, nu te atrag deloc activitatile indraznete, spontane.

Varsator

Adrenalina si aventura nu pot lipsi daca vrei ca vacanta ta sa fie reusita! Alege-ti singur itinerariul (un ghid te poate incurca sau chiar enerva) si ai grija sa nu-ti propui sa bifezi prea multe obiective intr-un timp foarte scurt. Lasa-ti vreme pentru cumparaturi, plimbari, admirat peisaje si cunoscut oameni. Nu-ti va fi greu sa-ti faci prieteni noi, chiar daca mergi singur!

Citește și:

Pesti

Principala trasatura a zodiei tale este romantismul, dar daca nu-ti permiti o croaziera in doi sau o excursie pe o insula exotica, printre palmieri, atunci o cabana la munte, cu semineu, iti poate indeplini visul unui concediu perfect. Locurile mistice, cu incarcatura spirituala, te atrag si ele. Adori sa faci fotografii in vacante si esti foarte talentata la asta, asa ca vei avea amintiri minunate!


Foto prima pagina: Vadim Georgiev, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc