Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile

Afla ce suprize au pregatit astrele pentru fiecare zodie, in luna cadourilor!

Un articol de Vladimir

Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut in stele by night. Peste cu ascendent in Varsator si Marte in Berbec. Pentru a-mi pastra apretul jobului de zi aleg sa va citesc viitorul sub protectia colantilor de super-erou.

---------

Per ansamblu, ultima luna din an se intrevede a fi una linistita, calma, lipsita de evenimente majore. Numai bine ca sa te poti bucura de sarbatori tihnite! Singurul care tulbura apele este Uranus - prezent in Berbec pe tot parcursul lui decembrie, creste riscul de neintelegeri, rabufniri si conflicte diverse, decizii bruste si surprinzatoare, mai ales pentru aceia care au acumulat de-a lungul anului tot soiul de nemultumiri. Nu-ti face prea multe griji, schimbarile, chiar si neprevazute, pot fi de bun augur!

Horoscop luna decembrie 2016 pentru fiecare zodie

horoscop luna decembrie Foto: ProStockStudio, Shutterstock

Citește și:

Horoscop decembrie Berbec: Sarbatorile te prind in forma maxima, plina de energie

Rutina ti se pare un calvar luna asta, nu ai niciun chef de munca, nu te poti concentra la nimic si ai inceput deja numaratoarea inversa pana la prima zi de concediu. Nu amana lucrurile de pe o zi pe alta, altfel o sa te supraaglomerezi si chiar poti claca. Nu-ti asuma riscuri la nervi, mai ales in relatia cu sefii! Firea ta razboinica se domoleste in preajma Craciunului, cand vei deveni dintr-o data extrem de impaciuitoare. Sarbatorile te prind in forma maxima, plina de energie. Nu exagera cu petrecerile, ai nevoie si de odihna!

Horoscop decembrie Taur: Pe plan profesional poti obtine avantaje nesperate

Te bucuri de sarbatorile de anul asta exact ca un copil! Craciunul te gaseste nostalgica, romantica si dornica de timp petrecut in familie. Ai grija sa nu te extenuezi in prima parte a lunii - foarte aglomerata pentru tine, te vulnerabilizeaza in fata unor probleme de sanatate mai vechi, care acum se pot reactiva. Pe plan profesional poti obtine avantaje nesperate! Pana pe 10 decembrie ai sustinere astrala pentru negocierile de orice fel, la serviciu sau in relatiile personale. Simti mai mult ca altadata nevoia de sustinere si pretuire din partea celor dragi.

Citește și:

Horoscop Gemeni decembrie: S-ar putea sa fii supus unor incercari pe plan personal

Gandul la sarbatorile care se apropie iti ofera doza de buna dispozitie si energie necesara ca sa-ti mearga toate pregatirile ca pe roate. Esti mai sensibila si ai o intuitie brici la jumatatea intervalului! Finalul de an iti aduce aproape rude sau prieteni vechi pe care nu i-ai intalnit demult; revederea va fi placuta si relaxanta. S-ar putea sa fii supus unor incercari pe plan personal, dar sunt trecatoare. Foarte important este sa rezolvi cu tact neintelegerile care apar din cauza situatiei financiare.

Horoscop Rac decembrie: o noua iubire apare in preajma Craciunului

In primul rand, planul profesional e bine aspectat. Daca te gandeai sa ceri vreo prima sau o promovare, ai toate sansele sa le obtii. Iar daca esti in cautarea unei noi iubiri, o poti gasi chiar in preajma Craciunului. Stai bine la capitolul energie la inceputul intervalului, dar ai grija sa nu te suprasoliciti in incercarea de a face totul perfect si de a multumi pe toata lumea. Ce farmec mai au sarbatorile daca te gasesc secatuita? Plus ca exista riscul de mici accidentari casnice. Nu uita, graba strica treaba! Menajeaza-te!

Citește și:

Horoscop Leu decembrie: rasturnari de situatie pe plan sentimental

Vrei sa faci de toate in timp record. Sa fii la zi la serviciu, sa termini curatenia de iarna, sa ai masa plina. Nu neglija odihna! Profita de zilele libere ca sa dormi mai mult, sa te trezesti mai tarziu, sa faci miscare. S-ar putea sa existe niste rasturnari de situatie, mai ales pe plan sentimental. Cum evolueaza lucrurile tu alegi, in functie de reactia pe care o ai. Nu pune paie pe foc! Esti foarte pasionala si traiesti intens momentele in doi spre finalul lunii. Sistemul digestiv e mai sensibil acum, ai grija sa nu cazi in capcana exceselor culinare.

Horoscop decembrie Fecioara: nu pune castigurile banesti mai presus de familie

Esti sensibila in perioada asta si pui mai mare pret decat e cazul pe aspectul fizic. Nu e un moment prielnic sa incepi vreo cura de slabire drastica, nici daca n-ai sa poti purta de Revelion fix rochia pe care ti-ai dorit-o. Nu te ambala prea tare daca nu iese totul conform planurilor, adapteaza-te din mers situatiilor neprevazute. Una din preocuparile principale ale lunii este cea pentru bani, de unde se pot ivi tensiuni in relatia de cuplu sau cu sefii. Nu pune castigurile banesti mai presus de linistea familiei in perioada asta!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc