Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile

Afla ce suprize au pregatit astrele pentru fiecare zodie, in luna cadourilor!

Horoscop Balanta decembrie: senzualitatea pune stapanire pe casa dragostei

Ai o energie debordanta la final de an, te simti in stare sa muti si muntii din loc, mai ca ai vrea sa recuperezi acum tot ce n-ai reusit sa faci in 2016. Pe plan profesional pot resimti oarece nemultumiri si frustrari, pe care le poti aduce in discutie pe viitor. Sectorul sanatatii e foarte bine aspectat, afectiunile care ti-au facut probleme de-a lungul anului nu-ti dau batai de cap in perioada asta, asa ca te poti bucura din tot sufletul de magia sarbatorilor. Si de senzualitatea care pune stapanire pe casa dragostei si-ti aduce fluturi in stomac si pasiune in asternut.

Horoscop decembrie Scorpion: dorintele pe care ti le faci acum vor deveni realitate

Esti in forma, emani energie si optimism, te mobilezi si ii motivezi si pe ceilalti sa se implice in pregatirile de sarbatoare. Tot ce-ti propui va fi gata la timp, numai sa nu te agiti prea tare: excesele nu sunt bune, nici de munca, nici de mancare sau bautura! Viata de familie e armonioasa, castigurile financiare, peste asteptari, relatiile de dragoste sunt protejate din astral... prin urmare, numai de bine! Dorintele pe care ti le pui acum, daca faci un pas cat de mic inspre implinirea lor, pot deveni realitate.

Citește și:

Horoscop decembrie Sagetator: cunosti oameni noi si legi prietenii

Aspectul financiar e important pentru tine in decembrie, te dai peste cap ca sa castigi niste bani in plus si ai noroc, dar nu exagera cu munca in detrimentul linistii de acasa. Acumulezi multe frustrari si chef de cearta, elibereaza-te de ele intr-un mod eficient, facand sport, de exemplu. Cunosti oameni noi si legi prietenii. Cu imunitatea nu stai prea bine, asa ca intelept ar fi sa nu-ti fortezi norocul petrecand zi si noapte, nedormind sau stand in frig. Bea multa apa, ceaiuri calde si nu exagera cu alcoolul!

Horoscop Capricorn decembrie: e un moment prielnic pentru schimbare

Vrei sa fie totul ca la carte de sarbatori, sa le faci tuturor pe plac si sa nu refuzi pe nimeni, dar prea mult stres iti poate pune sanatatea pe butuci. Incearca sa dormi cat trebuie si sa te relaxezi. Timpul petrecut cu parintii e foarte important pentru tine in acest moment al anului, mai ales daca i-ai cam neglijat in rest. E posibil sa te confrunti cu rasturnari de situatie care sa te oblige sa-ti schimbi planurile in ultima clipa. Nu-i nimic, pastreaza-ti calmul, le poti face pe toate, pe rand. E un moment prielnic pentru schimbare, poti sa-ti largesti orizonturile pe plan profesional, de exemplu.

Citește și:

Horoscop Varsator decembrie: o perioada favorabila pentru a hrani latura spirituala

N-ai o stare de spirit tocmai buna. Te napadesc nelinistile, depresia, iti faci tot felul de ganduri, nu prea te odihnesti. Trece si perioada asta! Incearca sa te detasezi de agitatia din jur si sa te bucuri de partea frumoasa a sarbatorilor. Iesi in parc, alearga, mergi la un SPA... te ajuta! Viata intima e foarte bine aspectata, te simti frumoasa, atragatoare si-ti inciti partenerul chiar si prin simpla ta prezenta. E un moment prielnic sa oferi si sa primesti afectiune, sa cumperi cadouri, sa-ti hranesti latura spirituala.

Horoscop decembrie Pesti: te vei bucura din plin de sarbatori

La serviciu refuza politicos sarcinile suplimentare cu care s-ar putea sa te incarce sefii, pe deasupra fara niciun beneficiu material. Nu prea ai energie in prima parte a lunii, te simti epuizata fizic si psihic. Insomniile si durerile care-ti dau tarcoale la inceput de decembrie vor deveni o amintire pana la sfarsitul lunii, cand te vei putea bucura din plin de sarbatori. Nu lua prea multe medicamente

Citește și:

Foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc